Annonce
Viborg

Erhvervsrådet har fået ny formand

Martin Pedersen fra JP Group er blevet formand for erhvervsrådet. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Martin Pedersen fra JP Group er blevet ny formand for Viborgegnens Erhvervsråd.
Annonce
Viborg: Efter mere end to måneders udsættelse lykkedes det for Viborgegnens Erhvervsråd at gennemføre sin generalforsamling onsdag aften, hvor det blandt andet blev et farvel og tak til Viggo Hansen, der havde valgt ikke at genopstille efter tæt ved ti år på posten som formand.
Ny formand for erhvervsrådet blev Martin Pedersen, der er administrerende direktør i JP Group.
Han står nu i spidsen for den bestyrelse, der for første gang blev valgt direkte på generalforsamlingen. Denne ændring blev vedtaget på en ekstraordinær generalforsamling i februar.
Den nye formand ser mange spændende muligheder for Viborgegnens Erhvervsråd.
- Der er behov for et stærkt, lokalt erhvervsråd, der både hjælper de lokale virksomheder og iværksættere, og som på tværs af virksomheder, kommune og uddannelsesinstitutioner kan skabe de bedst mulige rammer for at drive virksomhed i vores område, siger Martin Pedersen, der som en af de første opgaver i den nye bestyrelse skal sikre integrationen mellem erhvervsrådet og Center for Industri.
- Sammenlægningen med Center for Industri er et vigtigt skridt på vej mod et større og stærkere erhvervsråd, der blandt andet indeholder etablering af et nyt House of Industry i banebyen med indflytning næste sommer. Med den nye fælles organisation og rammerne i House of Industry, får vi mulighed for at skabe et uddannelses- og erhvervsmæssigt fyrtårn, der kan gøre Viborg Kommune til et endnu mere spændende sted at besøge og etablere sin virksomhed, siger Martin Pedersen.
Den afgående formand takkede i sin afskedstale for mangeårig opbakning.
- Det har på mange måder været et privilegium at være formand for erhvervsrådet det seneste årti, sagde Viggo Hansen blandt andet.
- Opbakningen fra vores lokale erhvervsliv har været fantastisk, og jeg synes godt, at vi kan sige, at erhvervslivet og erhvervsrådet har spillet en meget central rolle i den gode udvikling, som Viborg Kommune har gennemgået de seneste år.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce