Annonce
Sport

Eriksens træner skoser ledelsen for manglende opbakning

Alberto Lingria/Reuters
Antonio Conte langer ud efter Inter-ledelsen, som ikke har bakket ham og holdet op, mener han.

Christian Eriksens Inter sluttede Serie A-sæsonen stærkt af med en 2-0-sejr på udebane i sidste runde mod Atalanta i den direkte duel om andenpladsen.

En lidt ujævn sæson blev afsluttet flot, og Milano-klubben sluttede blot ét point efter Juventus, som efter at have sikret mesterskabet to runder før tid gik i stå.

Inter er også fortsat med i kampen om Europa League-titlen, men alt er ikke fryd og gammen i storklubben, hvor Christian Eriksen har fået en lunken start siden januarskiftet fra Tottenham.

Cheftræner Antonio Conte er nemlig alt andet end tilfreds med klubledelsen.

- Jeg føler ikke, at spillernes arbejde er blevet anerkendt, og jeg mener heller ikke, mit arbejde er blevet anerkendt, siger han ifølge Reuters efter sejren over Atalanta.

- Vi har alle modtaget meget lidt beskyttelse fra klubben, faktisk ingen.

Inter var inde i et par småsløje perioder undervejs i sæsonen, hvor både holdet og træneren måtte stå på mål for en del kritik i medierne.

Conte har tidligere påpeget, at han savnede opbakning fra klubledelsen på det punkt, og det er den kritik, han nu gentager og intensiverer.

- Vi er nødt til at vokse og forbedre os på alle områder, også uden for banen. Og en stor klub bør beskytte sine spillere. Vi må snakke om det, når sæsonen er slut.

- Jeg er nødt til at mødes med præsidenten (Steven Zhang, red.), og han er i Kina lige nu, siger Conte.

Ifølge ham har ledelsen også kritiseret holdet, hvor den burde have ageret modsat.

- Jeg kan ikke lide, når folk bare hopper med på vognen. Man er nødt til at være der i både medgang og modgang, men sådan er det ikke her i Inter. Jeg er ked af at sige det, lyder det fra Conte.

Inter skal møde Getafe i 16.-delsfinalerne i Europa League 5. august.

/ritzau/

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce