Annonce
Navne

Ester holder rent i hele Viborg Kommune

Ester Frederiksen har 20-års jubilæum med virksomheden Ester's Rengøring. Foto: Jens Ingolf Nørgaard
Ester Frederiksen har 20-års jubilæum med virksomheden Ester's Rengøring i Løvel. Hun reklamerer alene ved, at tilfredse kunder anbefaler virksomheden til andre.

Løvel: Den 1. august 1999 startede Ester Frederiksen, Gillebakken 53, Løvel, som selvstændig, da hun oprettede virksomheden, Ester's Rengøring.

Ester Frederiksen er Løvel-pige, født for 61 år siden og var i en årrække hjemmesyerske. Hun fik i en årrække rengøring på Løvel Skole, inden hun blev ansat som inspektør hos Jysk Rengøring, der dengang havde afdelingskontor i Viborg.

Her ved 20-års jubilæet er der i virksomheden 20 ansatte. Der er fortrinsvis tre hovedgrupper blandt kunderne. Den ene er at udføre praktisk hjælp for personer, der er visiteret af Viborg Kommune til at modtage rengøringshjælp.

I denne gruppe, er der en del kunder, som køber ekstra hjælp for private midler.

En anden gruppe er private, hvor man prioriterer at købe rengøringshjælp udefra i en travl hverdag. Og endelig er der erhvervsrengøring for virksomheder.

Der er dog også en ekstra fjerde gruppe, idet Ester's Rengøring ejer udlejningslejligheder i Løgstrup, Møldrup og Løvel. Her er der samtidig en viceværtsfunktion at varetage.

Annonce
Ester Frederiksen.

Tilfredse kunder

Et varemærke i rengøringsvirksomheden er at have tilfredse kunder.

Den eneste markedsføring kommer derfor fra de eksisterende kunder, som anbefaler Ester's Rengøring, til andre, der måtte have behov for hjælp udefra.

Kundeområdet er hele Viborg Kommune.

Ester Frederiksen er gift med Jens Peter, der er ansat i virksomheden. De har fem børn og ni børnebørn.

Sommerhuset ligger ved Hvalpsund, og det foretrukne feriemål er en tur sydpå til Spanien.

- Jeg har aldrig fortrudt, at jeg startede som selvstændig. Der var lige en lidt trist overgang, hvor Viborg Kommune opsagde alle aftaler med private firmaer. Da måtte vi afskedige flere medarbejdere. Det er heldigvis kommet tilbage igen, og den daglige kontakt med venlige og glade kunder er en stor belønning i hverdagen, slutter 20-års jubilaren, som håber, at helbredet holder endnu en årrække til at holde rent i hele kommunen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce