Annonce
Sport

Et helt unikt ledertalent - Louise går rundt med en formand i maven

Louise Poulsen er trods sin unge alder et samlingspunkt i Bjerringbro IF Gymnastik. Foto: Mads Plagborg Magnussen
Louise Poulsen er ung, men hun er en markant skikkelse i gymnastikafdelingen hos Bjerringbro IF. Hun er en naturlig organisator, som får ting til at ske - og en personlighed, som har en vordende formand i maven.
Annonce

Kandidat til Årets Unge Idrætsleder: -Det er helt sikkert en vordende formand.

Bjerringbro IF Gymnastik er glad for, at foreningen i Louise Poulsen råder over en ung leder, som allerede nu viser potentiale til at være en støtte, som fører både afdelingen og gymnastikken videre ind i fremtiden.

Siden hun i 2013 begyndte som leder, har hun udviklet sig markant, og hun er i årenes løb kommet til at spille en større og større rolle på flere fronter i foreningen.

Aktuelt er hun næstformand, og i en periode, hvor formanden har været på barsel, har hun helt naturligt taget over.

- Louise er en ung pige, men hun har allerede gennem flere år vist, at hun magter at tage opgaver - ikke kun dem hun får som medlem af bestyrelsen - men også dem hun selv finder på for at gavne vores forening, siger Leif Thomassen, der er bestyrelsesmedlem og kasserer i Bjerringbro IF's gymnastikafdeling.

Han er imponeret over den energi og det initiativ, som Louise Poulsen bidrager med i Bjerringbro IF samtidig med, at hun magter at passe sin egen uddannelse.

- Det er inspirerende for én i min alder at arbejde sammen med en person som Louise. Jeg har siddet i bestyrelsen i en del år efterhånden, og jeg synes, det er vigtigt, at vi får en god blanding mellem ældre og unge, da det tit er de unge, som kommer med den nye inspiration og de gode ideer, siger han.

- Hun er sådan én, der giver et lys i tunnellen, siger Leif Thomassen, der kan se, at Louise Poulsen er vellidt både som instruktør og betyrelsesmedlem - og hun er typen, der helt naturligt påtager sig rigtig meget.

- Det ligger i hende at være sådan en person, som organiserer, samler og inspirerer. Hun er sådan én, der får tingene til at ske. Det er sådan en speciel evne, hvor hun magter at samle folk, og som folk gerne vil følge. Mange melder sig formentlig til på grund af Louise, siger han.

- Så jeg tør godt sige, at vi uden Louise ville have en gennemsnitsalder, som var lidt for høj. Uden hende ville vi udadtil mangle en markant person, som fortæller og viser, at vi altså vil det bedste helt fra de helt små turbobørn på tre år til ældregymnastik, siger han.

Annonce

Forstod det ikke rigtigt

For Louise Poulsen var det meget overvældende, da hun fandt ud af, at hun var nomineret til den fornemme pris.

- Lige i sekundet, der vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle sige, og det tror jeg også godt, man kunne fornemme i den anden ende. Jeg tror, jeg var sådan "hvad siger man? Øh tak, det er jeg glad for at høre", men jeg tror ikke lige i sekundet, at det gik op for mig, hvad der egentlig skete, siger Louise Poulsen.


Det er jo et kæmpe skulderklap fra foreningens side, men også fra idrætsrådets side, som har valgt at sige, at jeg har gjort et godt stykke arbejde

Louise Poulsen


- Nu forstår jeg mere hele processen i det og er mere glad for det, end jeg lige var i sekundet, hvor det hele var lidt overvældende, siger hun.

For Louise Poulsen betyder nomineringen samtidig, at motivationen er nemmere at finde frem.

- Det er jo et kæmpe skulderklap fra foreningens side, men også fra idrætsrådets side, som har valgt at sige, at jeg har gjort et godt stykke arbejde. Selv hvis jeg ikke vinder, så varmer det stadig den frivillige ild, siger Louise Poulsen.

- Jeg synes, det er fedt, at der er nogen, der anerkender, at man gør et stykke arbejde, for nogle gange går man - for eksempel under corona - og lægger mange timer i det, og så er det dejligt, at folk lægger mærke til det. Det er da fedt i sig selv, så det er meget motiverende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce