Annonce
Navne

Et kvart århundrede med rådgivning og relationer: Populær bankrådgiver fejrer 25-års jubilæum

Privatrådgiver Tina Nyrup Nielsen kan fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Viborg 1. april 2021. Pressefoto: Photocare Viborg
Privatrådgiver Tina Nyrup Nielsen kan 1. april fejre sit 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Viborg.

Viborg: Tina Nyrup Nielsen var 21 år, da hun blev ansat som kontorassistent i Vestjysk Bank.

Hendes mål var imidlertid fra begyndelsen at blive bankelev, og sådan blev det. Som bankelev fik Tina for alvor føling med den kundekontakt, som stadig motiverer hende i jobbet som privatrådgiver.

- For mig er det vigtigt at skabe en god relation og lære mine kunder at kende. På den måde kan jeg sikre mig, at de får en personlig, nærværende og relevant rådgivning. Jeg har kendt en del af mine kunder, fra de købte deres første bil, til de fik egen familie og købte hus. Det er rigtig givende at være med i den udvikling, siger hun.

Ud over at hjælpe og rådgive kunderne bedst muligt sætter Tina Nyrup Nielsen pris på sine gode kolleger i banken i St. Sct. Peder Stræde.

- Der er en god kultur i Viborg-filialen. Vi hjælper hinanden og kan godt lide et godt grin. Det betyder rigtig meget for mig i hverdagen, siger jubilaren.

Annonce

Kunderådgivning i fokus

Selvom Tina Nyrup Nielsen føler, at det kvarte århundrede er fløjet af sted, er der - set i bakspejlet - sket en utrolig udvikling i løbet af årene, fortæller hun.

Arbejdsopgaverne har ændret sig fra referatark udfyldt på skrivemaskine og betjening af kunder i kassen til i dag, hvor netbanken giver kunderne hjælp til selvhjælp døgnet rundt.

I Tina Nyrup Nielsens hverdag i Vestjysk Bank er praktik derfor afløst af mere fokus på dialogen med kunderne, hvilket passer hende godt.

Tina Nyrup Nielsen bor i Viborg og er gift med Anders. Sammen har de tvillingesønner på 14 år og en søn på 10 år. Ud over et aktivt familieliv snører Tina i fritiden løbeskoene for at holde sig i form.

På grund af corona-situationen bliver der ikke afholdt en reception på dagen, men banken håber at kunne fejre jubilaren senere på året, når det igen er muligt.


Jeg har kendt en del af mine kunder fra de købte deres første bil, til de fik egen familie og købte hus. Det er rigtig givende at være med i den udvikling

Tina Nyrup Nielsen, privatrådgiver og 25-års jubilar
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce