Annonce
Viborg

Et skarpt felt - mød de fem ildsjæle som bejler til prisen som Årets Idrætsleder

Fem stærke kandidater til prisen som Årets Idrætsleder 2020.
I næste uge uddeler Viborg Idrætsråd sine prestigefulde idrætspriser. Her kan du møde de fem kandidater, som er nomineret til prisen som Årets Idrætsleder.

Årets Idrætsleder: Årets Idrætleder: I næste uge afgøres det, hvem der bliver Årets Idrætsleder 2020.

Det er Viborg Kommune og Viborg Idrætsråd, som står bag kåringen.

Nedenfor kan du finde portrætter af de fem kandidater, som i første omgang er nået igennem nøglehullet i et felt af mange stærke ildsjæle fra det lokale idrætsliv.

Annonce

De tre portrætter af kandidaterne til Årets unge Idrætsleder blev offentliggjort på viborgfolkeblad.dk tirsdag, de tre portrætter af de indstillede idrætsforeninger blev offentliggjort onsdag - og senere på dagen er de sammen med disse fem kandidater også med i afstemningen om, hvem der skal have Folkebladets Skulderklap.

Portrætter af alle kandidaterne kan også findes i dagens udgave af Viborg Stifts Folkeblad, som indeholder en 16 siders sektion om Viborg Idrætsråds hæderbevisninger.

Afstemningen om Folkebladets Skulderklap begynder torsdag og er åben indtil tirsdag den 29. september.

Claus har været guld værd for IF Trojka - har guidet håndboldafdelingen på rette vej

Claus Kvoldsgaard Madsen IF Trojka

Claus Kvoldsgaard Madsen løser rigtig mange opgaver hos IF Trojka. Blandt andet har han via syv år som formand gjort håndboldafdelingen til et mere sundt foretagende med en bedre økonomi og styr på det frivillige arbejde.

LÆS HELE PORTRÆTTET HER

Det går stærkt i Viborg Bueskyttelaug - Kathe har sat skub i klubben

Kathe Busk Rasmussen, Viborg Bueskyttelaug. 

Kathe Busk Rasmussen har kun været formand for Viborg Bueskyttelaug i knap to år, men hun har sat gang i klubben, som vil vokse, have flere medlemmer og finde et nyt hjem.

LÆS HELE PORTRÆTTET HER

Thomas har gjort golf til en holdsport - nyder at skabe fællesskaber

Thomas Madsen, Viborg Golfklub

Viborg Golfklub har en af landets største og mest aktive juniorafdelinger. En vigtig brik i den succes er Thomas Madsen, som yder en usædvanlig stor og kreativ indsats for de unge golfspillere.

LÆS HELE PORTRÆTTET HER

Indbegrebet af en idrætsleder - børnenes glæde har været Tinas brændstof i 20 år

Tina Hauris, Skals Gymnastikforening

Tina Hauris har været tilknyttet svømmeafdelingen i Skals Gymnastikforening i 20 år. Hun er højt skattet som instruktør og udvalgsmedlem. Hun føler selv, at hendes indsats er betalt mange gange igen via de mange smil, hun har fået fra glade børn, der har lært at begå sig i vandet.

LÆS HELE PORTRÆTTET HER

En usædvanlig drivkraft - pigefodbolden kan takke Ulrik for rigtig meget

Ulrik Kvist, Overlund GF

Ulrik Kvist har igennem flere år arbejdet hårdt for pigefodbolden i lokalområdet. Det arbejde har nu kastet en nominering til prisen som Årets Idrætsleder af sig - og den nominering har fået ham til at yde endnu mere.

LÆS HELE PORTRÆTTET HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce