Annonce
Håndbold

Et skridt nærmere oprykning: Aalestrup vandt sikkert mod bundprop

Aalestrup IF havde ingen problemer med at slå bundholdet fra VIF Mors torsdag aften. Arkivfoto: Morten Pedersen
Aalestrup IF's håndboldherrer havde ingen problemer med at slå 3. divisionens absolutte bundhold, VIF Mors.
Annonce

Aalestrup: Selv om det var tredje gang på seks dage, at Aalestrup IF's 3. divisionsherrer var i aktion torsdag aften, havde de ingen problemer med at slå rækkens bundprop fra VIF Mors, som forud for opgøret havde tabt 17 ud af 17 kampe.

Ifølge Aalestrup-træner Jesper Olesen spillede de gråklædte på halvt blus, men de kunne alligevel gå fra banen med en storsejr på 33-20.

- Kampen var afgjort efter et kvarter. Det var stille og roligt, og vi fik brugt alle 12 mand. Nu er vi et skridt nærmere det vi gerne vil, nemlig at rykke op i 2. division, sagde Jesper Olesen.

Mandag aften spillede holdet en pokalkamp mod ligaherrerne fra Mors/Thy Håndbold, men der var stadig godt med kræfter tilbage i tanken til torsdagens kamp.

- Vi spillede jo bredt i dag, så det var okay med kræfterne. Niveauet tillod os at spille på halvt blus, og jeg vil egentlig gerne rose gutterne for at komme ind til den her kamp med den rette indstilling. Vi moste på de første 20 minutter. VIF var kun otte mand afsted, og vi er i noget bedre form end dem, så vi ville gerne smadre dem godt og grundigt fra start. Det lykkedes vi med.

Med sejren rykker Aalestrup op på 31 point. Der er otte point ned til Hjørring på andenpladsen, som dog har to kampe i hånden. Aalestrup har fire kampe tilbage på programmet. Oprykningen nærmer sig.

Aalestrup IF - VIF, Mors 33-20 (18-8)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål for Aalestrup: Christoffer Sørensen 7, Søren Mortensen 6, Jannik Christensen 5, Jesper Olesen 4, Nikolaj Mortensen 3, Mathias Kronborg 3, Mikkel Høgh Nielsen 2, Rasmus Jalk 1, Mark Laursen 1, Simon Antonsen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce