Annonce
Sport

Et spændende hold tegner sig - tidligere VHK-streg og erfaren divisionsspiller på plads i SIK

Janni Bonde Havlykke skal i de kommende sæson spille hos SIK. Arkivfoto: Morten Dueholm
2. divisionsdamerne fra Søndermarkens IK (SIK) får et par spændende profiler i truppen til den kommende sæson.

Håndbold: Søndermarkens IK (SIK) får i den kommende sæson glæde af to spillere, som har prøvet sig af på et højere niveau end 2. division.

Anne Hykkelbjerg, som tidligere har spillet ligahåndbold hos Viborg HK og været på ungdomslandsholdet, fortsætter i klubben i den kommende sæson.

Og så får klubben også tilgang af en spiller, som har masser af erfaring fra 1. division - og har prøvet noget så sjældent som at blive italiensk mester.

Annonce

Janni Bonde Havlykke, som senest har spillet hos Bjerringbro FH, skifter nemlig til SIK fra den kommende sæson.


Jeg glæder mig meget til at være en del af SIK. Jeg har hørt godt om klubben, og efter en god samtale synes jeg, at det lyder som et spændende projekt, som klubben har i sinde

Janni Bonde Havlykke, kommende SIK-spiller


- Vi får i Janni en spiller, som har utrolig meget erfaring fra højere niveau. Janni har en meget professionel tilgang til sin håndbold, og det er uden tvivl et scoop for os, at hun har sagt ja. Jeg kan mærke på Janni, at hun har en lyst og tro på, at hun kan komme tilbage på sit tidligere niveau, og det er jeg ikke i tvivl om lykkedes hos os, siger den nye SIK-træner Martin Ritto til klubbens hjemmeside.

Janni Bonde Havlykke er gift med VFF-profilen Jakob Bonde, og de er flyttet til Viborg sammen med sønnen Malte.

Hun har en klubfortid i Nykøbing Falster, men havde tidligere i karrieren også et eventyr i italiensk håndbold, hvor hun opnåede at blive mester og pokalvinder.

Nu glæder hun sig til at prøve noget helt nyt i Bjerringbro.

- Jeg glæder mig meget til at være en del af SIK. Jeg har hørt godt om klubben, og efter en god samtale synes jeg, at det lyder som et spændende projekt, som klubben har i sinde. Det er et projekt, jeg godt kan se mig selv være en del af, da jeg stadig har ambitioner med håndbold, og jeg tror på, at jeg kan bidrage til et godt miljø både på og uden for banen.

- Jeg ser meget frem til at samarbejde med Martin og udvikle mig til en bedre spiller, siger den kommende SIK-spiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg For abonnenter

Trylleri på Skakbrættet: En flabet fugl og en mand i orange tøj

Annonce