Annonce
Debat

Får det aldrig en ende….

Så er der dømt Løvefest i Løvel med masser af solskin og ditto folk. Om onsdagen var der over fem hundrede til stort harmonikatræf i hallen. Derudover var der børnedyrskue, skyd-folk-i-vandet-halløj og meget mere

Læserbrev: Læste tirsdagens leder og fik lyst til at bidrage med lidt corona-undren.

Jeg arbejder som sekretær på et plejehjem i Nordjylland, hvor alle 29 beboere samt de fleste af mine kolleger allerede er færdigvaccineret, og som derfor, til enhver tid, kan udskrive et gyldigt corona-pas, og med det i hånden kan de konsultere egen læge, tandlægen og de nu gen-åbnede frisører, massører, tatovører osv. uden problemer.

Når først man er færdig vaccineret, så er det slut med at skulle forbi et test-center og have en næsepodning eller PCR-test…. troede jeg …. indtil en af plejehjemmets beboere henvendte sig.

Annonce

Beboeren, ældre, men frisk og rollatorbruger, skal senere på måneden, til en undersøgelse på det lokale sygehus og skal, ud over corona-passet (som dokumenterer, at 2 x vaccine er modtaget), også medbringe en max. 72 timer gammel og negativ coronatest (det måtte gerne være en næse-test).


Det er altså ikke nok at være færdigvaccineret og så møde op på sygehuset iført mundbind, med afsprittede hænder og sin sunde fornuft!


Det er altså ikke nok at være færdigvaccineret og så møde op på sygehuset iført mundbind, med afsprittede hænder og sin sunde fornuft!

Mon SSI, eller de kommunale eller regionale personer, som udstikker regelsæt vedr. corona-håndteringen, overvejer at oprette test-centre i hver en by, på hvert et plejehjem, bibliotek, skole og/eller hos den lokale købmand, hvis vi, trods coronavaccination, for tid og evig alligevel skal testes, inden vi må komme til undersøgelser på et sygehus?

Og de ældre, som ikke længere er så mobile, og som man netop vaccinerede på plejehjemmene/ i hjemmene, af samme grund… hvorfor skal de nu sendes på tur til et test-center inden en undersøgelse på det lokale sygehus?

Giver det mening? Næh, det virker det som ressourcespild? Får det mon en ende? Måske….

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Debat

Viborgs historiske hjerte er grønt

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce