Annonce
Rundt om Viborg

Fælles arbejdsdag skal give fodboldgolfbane i Sparkær

Jørn Tidemann håber at kunne stille med to arbejdshold på hver 10 frivillige til arbejdsdagen. Arkivfoto: Uffe Salomonsen
Udviklingsgruppen i Sparkær kalder til fælles arbejdsdag på lørdag. Når dagen er omme har byen efter planen en fodboldgolfbane.
Annonce

Sparkær: Når dagen går på hæld på lørdag den 21. november, så skulle Sparkær efter planen have en ny fodboldgolfbane klar i Billingeparken.

Det er i hvert fald tanken, forud for at Sparkærs Udviklingsgruppe kalder til fælles arbejdsdag denne kommende lørdag, hvor fodboldgolfbanen er et af to store projekter.

Det fortæller Jørn Tidemann, der er en del af udviklingsgruppen og af denne vej også tovholder for byens frivillige landsbypedeller.

- Græsset op til hullerne er trimmet, så "greenen" er klar til hullerne på fodboldgolfbanen, men på selve dagen skal der så laves de forskellige forhindringer på hullerne. Landsbypedellerne arbejde også på fodboldgolfbanen onsdag, så vi skulle gerne nå helt i mål på arbejdsdagen på lørdag. Den bliver nok ikke brugt i år, men så er banen jo klar til foråret, siger Jørn Tidemann, der håber at kunne stille med to hold hjælpere med 10 på hver.

Man er ikke helt i mål endnu, og han håber, at flere melder sig.

Skitsen over den kommende fodboldgolfbane i Billingeparken er klar. Arkivfoto: Uffe Salomonsen

Finansieringen af fodboldgolfbanen er faldet på plads for nylig, hvor Sparkær Borgerforenings udviklingsgruppe fik 300.000 kroner til at realisere dele af byens udviklingsplan fra byrådets landdistriktsudvalg.

Annonce

Udvidelse af legeplads

Udover fodboldgolfbane er også en udvidelse af byens legeplads en del af de projekter, der nu skal realiseres, men sidstnævnte bliver først til foråret, fortæller Jørn Tidemann.

- Vi fik ikke hele det beløb, vi havde søgt om, så budgettet skal lige strammes til, så det bliver først til foråret, siger han.

Til gengæld skal der på arbejdsdagen samles og rejses sheltere på deres plads bag Gravhøjvej. Penge til de sheltere har ikke noget med den seneste bevilling fra landdistriktsudvalget at gøre. De er fra en anden kommunal pulje, fortæller Jørn Tidemann.,

Desuden skal der laves en vognplads til indkøbsvogne på p-pladsen ved Sølyst-parkeringen, hvor der skal lægges fliser og laves en skinne i jorden, som det hedder i invitationen til arbejdsdagen på hjemmesiden sparkaer.dk.


Vi skulle gerne nå helt i mål på arbejdsdagen på lørdag. Den bliver nok ikke brugt i år, men så er banen jo klar til foråret.

Jørn Tidemann, udviklingsgruppen i Sparkær.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce