Annonce
Bjerringbro

Fødselsdag fejres med indspilning af sang

Der er tradition for at synge og optræde hos Gudenådalens Fribørnehave, og det bliver der også, når børnehaven 1. februar fejrer 10 års fødselsdag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Gudenådalens Fribørnehave fejrer 10 års fødselsdag den 1. februar og kan glæde sig over, at børnehaven er vokset fra 12 til 40 børn i årene, der er gået.
Annonce

Bjerring: Normalt fejres fødselsdage med masser af indbudte gæster samt kage og boller. Men når Gudenådalens Fribørnehave mandag den 1. februar fejrer sin 10 års fødselsdag, må børnehaven undvære den store fest og de mange gæster.

Dagen bliver dog markeret, og der skal naturligvis også spises boller og kage på denne festdag. Det fortæller børnehaveleder og pædagog Karin Levring, der sammen med personalet også har fundet på et par ekstra aktiviteter på dagen.

- Vi er nødt til, på grund af corona-restriktionernne at udsætte den store fest, men i stedet for har vi besluttet at markere dagen ved at få indspillet vores "venskabssang", som pædagog og medarbejder i børnehaven, Malene Emdal Olesen har skrevet tekst og musik til, fortæller Karin Levring.

Venskabssangen blev oprindeligt skrevet til et grand prix, der skulle holdes i børnehaven sidste år, men ligesom så meget andet i 2020 blev også det aflyst.

- Vi er blevet rigtig glade for sangen, og derfor besluttede vi os for at bestille et professionelt lydstudie, som kommer og lave en produktion med os den 1. februar, fortæller Karin Levring.

Derfor har hun bedt alle børn om at møde op i børnehaven den dag mellem klokken ni og 14, for alle skal naturligvis synge med på sangen.

Børnehaveleder Karin Levring glæder sig over, at børnehaven har god tilgang af børn. Arkivfoto: Morten Dueholm

- Jeg tror, at de optager os i hold, og efterfølgende sætter de det sammen, så det passer - sådan vokalmæssigt, forklarer Karin Levring.

Planen er, at sangen efterfølgende skal lægges ud på Youtube samt deles med forældre. Og så skal den naturligvis også høres igen og igen i børnehaven.


Vi er blevet rigtig glade for sangen, og derfor besluttede vi os for at bestille et professionelt lydstudie, som kommer og laver en produktion med os den 1. februar

Karin Levring, leder af Gudenådalens Fribørnehave


Børnehaven, der er en fribørnehave, er en del af Gudenådalens Friskole, hvorfra den også udspringer.

Dengang børnehaven åbnede, havde man 12 børn indskrevet, men antallet kravlede hurtigt op, og i dag er der 40 børn i børnehaven.

- Vi har ikke på noget tidspunkt haft problemer med at få børn nok , siger Karin Levring, der selv har været med fra starten af - dog blev hun først børnehaveleder for tre år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Bjerringbro

Ældre Sagen på vågeblus

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce