Annonce
Læserbrev

Fødselsdag. Tillykke og tak til Grundfos

Læserbrev: Den globale Bjerringbro-virksomhed Grundfos og alle dens medarbejdere gennem tiderne ønskes hjertelig tillykke med 75-års fødselsdagen. På grund af corona-virus er det ikke muligt at fejre fødselaren på dagen – det kommer senere.

Til gengæld er det på sin plads her med en varm gratulation og hyldest til virksomheden, der har vist vejen ved at skabe enestående resultater gennem forenede kræfter. Resultater, der har ledt frem til en position, som den absolut førende producent i verden af højeffektive pumper. Og som har sikret beskæftigelse, levebrød og en god arbejdsplads til tusindvis af midtjyder gennem tiderne. Ikke nok med det. Grundfos fremstår som et lysende forbillede for dansk iværksættertrang og innovation, når det er bedst.

Grundfos har allerede for mange år siden vist vejen inden for en række vigtige områder såsom at give plads på arbejdsmarkedet for borgere med nedsat arbejdsevne. Også inden for bæredygtig produktion, grøn omstilling og konkrete løsninger på vandforsyning i fattige lande har Grundfos haft førertrøjen på. Og der er i Bjerringbro sat helt nye standarder for faciliteter og aktiviteter for medarbejderne i fritiden samt uddannelse af koncernens medarbejdere fra afdelingerne ude hele verden. For slet ikke at tale om alle de lokale aktiviteter, som Grundfos har støttet gennem årene.

Jeg er overbevist om, at stort set alle midtjyder og langt de fleste danskere tænker på Grundfos med stolthed og taknemlighed. Det er virksomheder som Grundfos og dens medarbejdere samt de mange underleverandører, der sikrer grundlaget for den velstand og velfærd, som vi alle nyder gavn af i det danske samfund. Der er virkelig grund til at kippe med flaget. Længe leve Grundfos!

Kristian Pihl Lorentzen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce