Annoncørbetalt indhold

Føl dig mere hjemme - giv dit hjem en opfrisker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dig smag ændrer sig hele tiden, og det gælder også, når kommer til indretning. Den ene dag kan du være ovenud lykkelig for dit hjem og indretning, hvor du den næste dag er godt træt af det hele. Smag ændrer sig med alderen, og i takt med de ting som vi ser og oplever. Vi bliver hele tiden inspireret, udvikler os og mødt af nye indtryk, og derfor giver det god mening, at vi pludselig kan føle os fremmede i vores eget hjem og ikke længere genkende os selv i det. Hvis du står med den følelse, er det måske på tide at give dit hjem en lille opfrisker.

Find pengene til projektet

Alt koster penge. Der gælder særligt også, når du skal have dit hjem en opfrisker. Hvor mange penge der drejer sig om, afgøres ud fra, hvor meget du køber nyt, hvor meget af hjemmet der skal ændres, og i hvor stort omfang. Det er selvsagt dyre at skulle skifte et helt køkken ud end bare at male skabslågerne.

Det bedste du kan gøre, er at lave en opsparing til projektet, hvis du ikke allerede har en. Opsparing eller ej, kan det blive nødvendigt at låne lidt penge. Særligt hvis du vil i gang hurtigt, eller hvis det er i et stort omfang, at du ønsker at renovere. Lån penge her og kom i gang hurtigst muligt.

Når du låner, skal du være opmærksom på, at du ikke låner det maksimale beløb, hvis du ikke skal bruge så mange penge. Der er ingen grund til at låne mere, end du har brug for. Grunden til dette er, at du kommer til at betale det hele tilbage i sidste ende alligevel - og så endda med renter. Jo flere penge du låner, jo dyre bliver det altså også for dig. Lav derfor en oversigt over dine udgifter, og beregn så hvor mange penge du får brug for at låne.

Vær ikke bange for at bruge farver

Når du laver om i dit hjem, skal du ikke være bange for at bruge farver. Særligt skal du ikke være bange for at male møbler og vægge i farver. Det gode er nemlig, at du altid kan gøre det om, hvis du pludselig ikke gider blå vægge eller en gul gyngestol længere.

Farver er den perfekte måde at skabe lidt liv og humør i dit hjem. Mange gange skal der faktisk ikke andet til end lidt farve for at føle, at du befinder dig i et helt nyt hjem og igen kan føle dig tilpas. Overvej derfor, om det er bare er et par farvede puder eller nye farver på væggene, der skal til og ikke helt nyt gulv eller nye dyre møbler.

Brugt er godt

Hvis du ikke vil bruge alt for mange penge på din renovering, er det en god ide at benytte dig af vennetjenester og at købe så meget som muligt brugt. Det er blevet utrolig populært at sælge de ting, som man ikke længere bruger og købe andres aflagte sager.

Dette er mode, som der er mange gode grunde at hoppe med på. For det første, er det utrolig sundt for miljøet, at du vælger at købe brugt i stedet for nyt. For noget andet får du mere plads i dit hjem til de ting, som du godt kan lide, når du sælger ud af det, der ikke længere er din stil, og som du ikke længere bruger. Diverse ting og sager fortjener et hjem, hvor du bliver brugt og vist frem i stedet for at stå bagerst i et skab.

Gå derfor på jagt online og i genbrugsbutikker efter brugte skatte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.