Annonce
Viborg

Først Aars, så Randers, nu Viborg: Café 89 åbner i tidligere kæledyrsbutik

Der er her i Gravene 34, der tidligere husede Bonnie Dyrecenter og Pito Viborg, at Café 89 skal ligge. Foto: Morten Pedersen
På bare to et halvt år vil tre driftige brødre åbne deres tredje restaurant i Jylland. Café 89 står klar i Gravene i starten af marts, hvor der tidligere lå Bonnie Dyrecenter og siden Pito Viborg.
Annonce

Viborg: Siden 2007 har der været dyrehandel i Gravene 34. Pito Viborg afløste i 2018 Bonnie Dyrecenter, men holdt ikke lang tid. I sommer rykkede Pito igen ud af lokalerne, der har stået tomme siden.

Men nu sker der noget helt andet i den tidligere dyrehandler.

Lokalerne er nemlig ved at blive sat i stand, så adressen fremover vil huse et madsted.

Café 89, der allerede har etableret sig i Aars og Randers, åbner i begyndelsen af marts den tredje restaurant i den lille kæde af serveringssteder.

Det fortæller en af mændene bag, Umut Dogru, der er den mellemste af brødrene, som også tæller Deniz og Erol. De tre står sammen bag Café 89.

- Vi åbnede for to år siden i Aars og sidste år i Randers. Placeringen i Viborg passer os godt, da restauranterne er i en god afstand af hinanden i forhold til samarbejde – og så er vi blevet opfordret af kunder i Aars til at åbne et lignende sted i Viborg, siger Umut Dogru.

Café 89 beskriver sig selv som: ”Et hyggeligt og afslappet kaffe- og spisested med kvalitetsfuld mad til priser, hvor alle kan følge med. Menukort indeholder lækre retter til både brunch, frokost og aftensmad med et bredt udvalg for enhver smag.”

- Vi har klassisk café-mad, hvor der også er gode bøffer, tapas og pasta. Vi kommer også til at mærke efter, hvad der bliver efterspurgt i Viborg, så vores menukort bliver anderledes end i Aars og Randers, fortæller Umut Dogru.

Café 89 slår sig videre på, at maden bliver lavet helt fra bunden, og at det er brødrene selv, der har udviklet de forskellige opskrifter på menuen.

Erol Dogru - her fra caféen i Randers - er sammen med sine to brødre, Deniz og Umut Dogru, indehavere af Café 89. Arkivfoto: Helle Kvist
Café 89 serverer både klassisk burger med pomfritter, men også steak, pasta og salater. Foto: Café 89
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce