Annonce
Viborg

Første spadestik er taget: 55 rækkehuse på vej i Arnbjerg

Borgmester Ulrik Wilbek og tidligere borgmester Johannes Stensgaard tog i fællesskab de første spadstik. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Boligselskabet Sct. Jørgen bygger 55 rækkehuse lige op ad Søndre Mose.
Annonce

Viborg: Der bygges lystigt i den nye bydel Arnbjerg, og nu er der - sådan helt officielt - også almene boliger på vej.

Det er Boligselskabet Sct. Jørgen, der bygger 55 rækkehuse i både et, halvandet og to plan, og onsdag var der første spadestik på byggeriet - med en både nuværende og en forhenværende borgmester bag spaderne.

De 55 kommende boliger er certificeret bæredygtige, og både borgmester Ulrik Wilbek og bestyrelsesformand (og tidligere borgmester) Johannes Stensgaard understregede da også netop dette element i deres taler før spadestikket.

- Og jeg noterer også med glæde, at blandt andet disse almene boliger er medvirkende til, at Arnbjerg bliver et blandet boligområde og dermed også et socialt bæredygtigt område, sagde Ulrik Wilbek blandt andet.

Egentlig var det meningen, at en faldskærmsudspringer skulle være ankommet fra luften med spaderne, men lavthængende skyer forhindrede denne del af arrangementet, som for øvrigt var ganske velbesøgt af blandt andre nogle af de kommende beboere.

De 55 boliger, der er tegnet af Erik Arkitekter fra Viborg, forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2021. Den samlede sum for byggeriet, inklusive jordkøb, er 120 millioner kroner.

De nye boliger kommer til at ligge her på Bjergsnæs Enge.
Emblemerne fra tidligere første spadestik er sat fast på de fine spader.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Sport

Økonomisk fordel og signalværdi - Viborg FF vil slå Vendsyssel og definitivt sikre sig andenpladsen

Annonce