Annonce
Viborg FF

Første arbejdsdag under ny chef bliver en blid en af slagsen

Ferien er slut. Viborg FF'erne skal tilbage på træningsbanen, og det sker under en ny cheftræner. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF begynder træningen mandag, og spillerne kan se frem til en stille og rolig første arbejdsdag.
Annonce

Viborg: Tre ugers ferie er slut, og mandag har Viborg FF-spillerne første arbejdsdag frem mod den kommende sæson.

Spillerne måtte gå på ferie med visheden om, at ambitionen om at rykke op i Superligaen ikke blev indfriet, og hurtigt fik de meldingen om, at cheftræner Steffen Højer og assistenttræner Ralf Pedersen var blevet fyret.

Gennem det meste af ferien har de måttet vente i spænding på, hvem der ville blive udpeget som ny cheftræner, og torsdag blev 31-årige Jacob Neestrup præsenteret som manden, der skal forsøge at føre Viborg FF op i Superligaen i en sæson, hvor der kun er én oprykker i 1. division.

Nu venter den første arbejdsdag på træningsbanen, og spillerne kommer ikke til at lide af åndenød.

- Vi skal stille og roligt i gang rent fysisk. Vi skal have nogle små basisspil, hvor vi arbejder med principperne i forhold til vores positionsspil, og hvordan vil gerne vil bygge vores spil op, og så vil der være lidt om, hvordan vi skal genpresse. Vi vil være på banen en times tid i løbet af formiddagen, siger Jacob Neestrup.

- Jeg glæder mig til at komme i gang. Det bliver godt at møde alle spillerne, tale med dem og se dem i aktion, siger Jacob Neestrup.

Folkebladet følger naturligvis den første træning under den nye træner tæt.

Viborg FF's nye træner Jacob Neestrup giver spillerne en stille og rolig første arbejdsdag efter ferien. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce