Annonce
Viborg HK

Første nederlag siden oktober: VHK smed sejren mod Aalborg

Viborg HK's 2. divisionskvinder tabte for første gang siden 10. oktober. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK's 2. divisionskvinder var foran i store dele af kampen, men måtte til sidst se sig besejret af gæsterne fra Aalborg HK, som vandt opgøret med 24-23.

Viborg: Ikke siden starten af oktober er Viborg HK gået fra banen uden point, men torsdag aften fik en modstander endelig skovlen under Tonny Hobergs tropper.

VHK'erne var ellers foran gennem hele opgøret, men til sidst indfandt den berygtede gummiarm sig, og to brændte kontraer i kampens absolutte finale bragte de gæstende nordjyder i front til allersidst.

Midt i første halvleg var VHK foran med seks, og det var i høj grad målmand Julie Kjær Jensens fortjeneste. Hun stod forrygende i det viborgensiske bur, men fik en bold i ansigtet, hvilket resulterede i, at hun ikke kom tilbage på banen. Det pillede lidt ved den gode VHK-rytme.

- Hun stod nærmest på 100 procent, men så blev hun ramt i hovedet, og hendes øje hævede helt vildt op. Det gav noget tumult, og det gjorde, at Aalborg kom med igen, konstaterede Tonny Hoberg efter kampen.

VHK trak en smule fra igen, men Aalborg trak altså det længste strå til sidst, og tilføjede VHK sit første nederlag i månedsvis.

- Det var ærgerligt, fordi vi skulle selvfølgelig have vundet. Vi var det bedste hold. Men vi fik altså nogle udviklingspoint her. Det skal der være plads til i vores klub. Man kan ikke vinde, vinde og vinde hele tiden. Der skal være plads til, at dem der kommer op, får noget spilletid, sagde Tonny Hoberg med henvisning til, at han har fået flere nye spillere ind på holdet henover julepausen.

- Det her er én kamp, og vi kommer ikke til at vinde hele foråret. Men det er vi også forberedt på. Vi har mistet nogle gode skytter, så vi skal have justeret, hvordan vi skal begynde at spille, slog Hoberg fast.

Med nederlaget placerer Viborg HK sig på fjerdepladsen i 2. division. Blot ét point fra nummer to.

Viborg HK - Aalborg HK 23-24 (13-10)

Håndbold, 2. division, kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce