Annonce
Viborg

Første søndag i advent: Gå på nissejagt i Viborgs midtby

Viborg bys torve er igen fulde af nisser, og første søndag i advent er en oplagt dag til at gå på nissejagt. Pressefoto
Hver søndag i advent åbner kommunen lågen i en en corona-venlig adventskalender fuld af familieaktiviteter, der emmer af julehygge. Første søndag i advent er der nisser på programmet.
Annonce

Viborgegnen: Det er første søndag i advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at Viborg Kommune kan åbne første låge i sin adventskalender, som byder på aktiv familiehygge i et corona-venligt format.

Den første adventssøndag er der nissejagt i Viborg på programmet. Børn og barnlige sjæle kan gå på opdagelse i den julepyntede midtby og samle stempler i nissepasset, som kan fås i byens butikker, på biblioteket, Skovgaard Museet og i biografen.

Man kan selv bestemme, hvor på ruten man starter og slutter. Og passet udleveres og kan stemples helt frem til lillejuleaften.

- Vi kan ikke ses. Og vi har i disse tider svært ved at holde fanen højt, når alle de arrangementer, der plejer at være omdrejningspunkt for børnefamilier i december måned, er aflyst, siger Lisbeth Jørgensen, hvis primære opgave som idrætskonsulent i kommunen er at inspirere borgere i alle aldre til at være fysisk aktive.

- Vi ønsker med dette initiativ at opfordre børnefamilier til at komme ud i den friske luft og gøre brug af de fantastiske arrangementer, aktiviteter og faciliteter, vi har udendørs - som vi rent faktisk kan bruge lige nu på trods af corona, forklarer hun.


Vi ønsker med dette initiativ at opfordre børnefamilier til at komme ud i den friske luft og gøre brug af de fantastiske arrangementer, aktiviteter og faciliteter, vi har udendørs - som vi rent faktisk kan bruge lige nu på trods af corona.

Lisbeth Jørgensen, idrætskonsulent


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Alarm 112 For abonnenter

Tiltalt for bordelrøveri: - Han rettede pistolen mod hendes hoved, og hun faldt ned på knæ

Annonce