Annonce
Viborg

Første spadestik til et års byggeri i Banebyen

Flankeret af Morten Trinderup fra Quattro Arkitekter, Klaus Bach Søren fra Pooltech, Brian Schjøtler fra Jørgen Søren og Mark Christensen fra Meny tog Karin Sigaard fra Benefit det første spadestil, men...
Om et år vil fysioterapeuterne Benefit kunne tilbyde både varmtvandsbassin og træning på taget i helt nyt byggeri i banebyen.
Annonce

Viborg: Det var et første første spadestik for administrerende direktør Karin Sigaard, da hun onsdag eftermiddag satte spaden i jorden på den grund, hvor der om et år gerne skulle stå en tre etagers bygning på hjørnet af Marsk Stigs Vej og Indre Ringvej.

Bygningen skal huse fysioterapeuterne Benefit, der lige nu holder til i Viborg Stadions bygninger.

- Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har glædet mig til det, for det er en drøm, der tager form her, sagde Karin Sigaard, som blandt andet havde selskab af Morten Trinderup fra Quattro Arkitekter, der har tegnet den nye bygning.

- Morten og jeg har faktisk i fællesskab ledt efter det helt rigtige sted i fem år, så han er en stor del af projektet, sagde Karin Sigaard.

...hun måtte dog lægge kræfter i, før hun...

De to har så allieret sig med Brian Schjøtler fra firmaet Jørgen Sørensen, der skal stå for byggeriet.

- Det skal vi i det næste års tid. Efter planen skal vi være færdige 30. juni 2021, og nu har Karin så taget det første spadestik, men vi kommer nu til at tage større maskiner i brug, for vi skal have fjernet omkring 2000 kubikmeter ustabil lerjord, inden vi for alvor kan komme i gang, fortalte Brian Schjøtler.

Ifølge ham vil byggeriet først omkring uge 40 begynde at gå opad.


Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har glædet mig til det, for det er en drøm, der tager form her

Karin Sigaard, direktør i Benefit


Til den tid vil der blandt andet også være gravet ud til et cirka 40 kvadratmeter stort varmtvandsbassin, som firmaet Pooltech fra Ulbjerg skal levere og montere.

- Og det har folk opdaget, for vi har allerede fået forespørgsler om træning i bassinet. Det er da fantastisk, sagde Karin Sigaard.

...kunne præsentere den første skovlfuld jord. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce