Annonce
Sport

Førstemålmand og lejet kantspiller får ikke forlænget hos Viborg FF

Pierre Larsen og Sebastian John forlader Viborg FF. Arkivfotos

Viborg FF forlænger ikke aftalerne med hverken førstemålmanden Sebastian John eller den lejede kantspiller Pierre Larsen.

Annonce

Viborg: Viborg FF siger farvel til både Sebastian John, som har været førstemålmand i den netop afsluttede sæson og til den lejede kantspiller Pierre Larsen.

Sebastian John er lokal og har fået sin fodboldopdragelse i klubbens ungdomssystem. I denne sæson overtog han undervejs pladsen i målet fra finske Walter Viitala. Sæsonen blev dog afsluttet med flere slemme fejl af den unge målmand, som dog får rosende ord med på vejen af sportschef Jesper Larsen.

- Vi har været glade for både Sebastian og Pierre, og begge har også fået en del spilletid i den netop afsluttede sæson.

- Sebastian John har været i klubben i mange år, og har altid været en god ambassadør for byen og VFF. Han har en aftale, der udløber nu, og vi har besluttet ikke at fortsætte samarbejdet, siger Jesper Larsen i meddelelsen fra Viborg FF.

Pierre Larsen kom kort ind i sæsonen til på en lejeaftale fra Helsingør. Især i efteråret var han en stor profil for VFF, men i foråret har han haft sværere ved at sætte sig aftryk på holdet. Og lejeaftalen bliver altså ikke forlænget, hvilket Pierre Larsen også tidligere selv har indikeret på det sociale medie Instagram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce