Annonce
Viborg HK

Førstepladsen er grøn: VHK-talenter vinder topkamp

Stadionhallerne i Viborg dannede rammen om lørdagens topkamp. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK's U17-piger tog lørdag eftermiddag tredje sejr på stribe, da de sendte ubesejrede SINE Håndbold hjem til Sønderjylland med et nederlag på seks.
Annonce

1. division A: Det kører på skinner for Viborg HK's U17-piger i øjeblikket. Efter at have tabt den første kamp i 1. division A lige efter nytår, har holdet vundet de tre efterfølgende kampe. Lørdag slog VHK SINE Håndbold fra Løgumkloster, som ellers havde vundet tre ud af tre inden mødet med de grønne.

Ifølge VHK-træner Dennis Pedersen var første halvleg præget af nervøsitet og mange dueller. Dennis Pedersen var godt forberedt på gæsterne, men taktikken fungerede ikke helt som den skulle i de første 30 minutter. SINE Håndbold gik til pause med en føring på to.

- Forsvarsmæssigt blev det ikke løst i første halvleg. De scorede 12 mål, og det er jo ikke alverden, men vi syntes, at vi kunne mere, end det vi viste defensivt, sagde Dennis Pedersen, som i pausen gentog taktikken overfor pigerne - og det gav pote.

Fra anden halvlegs start fik VHK godt fat. Målmand Ida Mai Nielsen, som normalt vogter buret på U15-holdet, blev skiftet ind og diskede op med 12 redninger, og med et lille kvarter igen begyndte hjemmeholdet at trække fra gæsterne.

Signe Vetter, som spillede en brandkamp, scorede 10 mål i kampen, mens playmaker Ida Hoberg nettede otte gange. Sammen havde de en stor andel i, at VHK til sidst kunne række armene i vejret efter en komfortabel sejr på 26-20.

Viborg HK hopper op på førstepladsen i 1. division A. Både VHK og SINE Håndbold har seks point, men de grønblusede er med lørdagens sejr bedst indbyrdes.

Viborg HK - SINE Håndbold 26-20 (10-12)

Håndbold, U17-piger, 1. division A

Mål for VHK: Signe Vetter 10, Ida Hoberg 8, Katinka Hagner 2, Laura Holm 2, Nanna Holm 1, Julie Kragh 1, Julie Lilholt 1, Sarah Schrøder 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Bagkanten: Det er svært at være pessimistisk på Viborg FF's vegne

Annonce