Annonce
Erhverv

F&H-brand får fornemme tyske priser

Zone Denmark er et meget stilrent brand. Foto: Zone Denmark
Juryen hos German Brand Award har udpeget Zone Denmark som årets innovative brand.

Viborg: Designbrandet Zone Denmark, der sidste år blev købt af F&H of Scandinavia, er ikke ukendt med at modtage priser for sit design, men der er alligevel ekstraordinær glæde over, at teamet bag Zone Denmark om to uger skal til Berlin for at modtage to af den internationale designbranches meget prestigefyldte priser.

Det er German Design Council, der har tildelt Zone Denmark to priser i kategorierne: "Kitchen & Household Appliances" og den prestigefulde specialpris "Brand Innovation of the Year".

Ikke mindst sidstnævnte pris som årets innovative brand glæder design- og brandmanager Michael Bruun fra Zone Denmark.

- Det er en stor anerkendelse af, at vi i løbet af de seneste tre år har skåret vores brand til, så vi nu står med en meget skarp profil. Det viser virkelig, at vi er lykkedes med vores projekt, hvor vi har reduceret vores varekollektion og arbejdet tæt sammen med gode, danske designere, siger Michael Bruun.

- Det er en stor anerkendelse af, at vi i løbet af de seneste tre år har skåret vores brand til, så vi nu står med en meget skarp profil.

Michael Bruun, design- og brandmanager

Kan åbne døre

Ifølge design- og brandmanageren vil priserne kunne bruges til at åbne døre i både Tyskland, hvor Zone Denmark i forvejen er ret stor, og på andre markeder i såvel Skandinavien som andre lande.

- Sådan en pris her skaber tryghed hos vores kunder - gamle som nye. Det er simpelthen en anerkendelse af, at vi er et stærkt brand, hvis stil og produkter man kan regne med. Det vil helt sikkert gøre, at vi kommer i dialog med mange flere kunder på både nuværende og nye markeder. Det er virkelig stort, siger Michael Bruun.

Med tildelingen af de to nye priser lever Zone Denmark op til de forventninger, F&H-dirketør Knud Lomborg udtrykte i forbindelse med købet i august 2018.

Her sagde Knud Lomborg blandt andet, at man forventede, at man med "fælles kompetencer ville kunne intensivere den rejse, brandet har været på, til glæde for både medarbejdere, virksomheden og ikke mindst kunder".

Zone Denmark blev indtil sidste år i august drevet af Viborg-firmaet Bovictus A/S, der gik konkurs i december 2018. I den forbindelse overtog F&H endnu et af Bovictus' brands, Villa Collection.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce