Annonce
Viborg

F&H er årets bedste praktikplads: Anden viborgensisk virksomhed også i finalefeltet

Dennis Mortensen (t.h.) nominerede F&H of Scandinavia efter sin tid som praktikant hos firmaet. Nu har virksomheden vundet. Pressefoto
F&H of Scandinavia og Y-connection, begge med hovedsæde i Viborg, var blandt finalisterne til prisen som "Årets Dania Praktik 2020". I sidste ende løb F&H med prisen.
Annonce

Viborg: Hvert år kårer Erhvervsakademi Dania "Årets Dania Praktik". I årets udgave var hele to viborgensiske virksomheder i finalen, hvoraf den ene tog sejren.

Det drejer sig om isenkramgrossisten F&H of Scandinavia og Y-connection, som begge var i finalen, og F&H snuppede den samlede sejr.

- Det er jeg godt nok glad for. Jeg har haft fingrene dybt nede i materien og har fået lov til at arbejde med tingene på min måde og har fået anerkendelse for det. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at de skulle indstilles til prisen, siger 34-årige Dennis Mortensen, som har været praktikant hos F&H, i en pressemeddelelse.

Prisen er skruet sammen på den måde, at det også spiller ind, hvorvidt matchet mellem praktiksted og praktikant har været godt. Derfor har Dennis Mortensen altså også vundet prisen.

- En praktikant som Dennis, der tør sige noget og bidrager aktivt, giver et andet syn på tingene og tilfører et frisk pust af viden. Den tid, vi investerer i praktikanter, får vi mange gange igen, og derfor betyder prisen rigtig meget, forklarer praktikantansvarlige Ruddi Vestergaard Nielsen fra F&H, som blandt andet leverer varer til Imerco og Kop & Kande-butikkerne.

Anette Svith Mortensen nominerede Y-connection. Det blev til en plads i finalen. Pressefoto
Annonce

Viborgensisk finalefelt

Y-connection, som altså måtte se sig slået på målstregen, har haft 35-årige Anette Svith Mortensen i praktik. Og selvom virksomheden ikke vandt titlen, var den altså blandt topkandidaterne.

- Det fortjener de. Ganske enkelt. Her har jeg fået muligheden for at vise mine kompetencer og vise, at min erhvervs- og livserfaring talte til min fordel. Jeg har udviklet mig rigtig meget under forløbet, hvilket jeg kan takke hele virksomheden for, har Anette Svith Mortensen udtalt.

Hos Y-connection, som importerer og videresælger lysartikler, er man rigtig glad for, at Anette Svith Mortesen i første omgang ville nominere stedet.

- Det er et stort mål for mig, som chef for virksomheden, at vores medarbejdere har det godt. Hvis de har det godt, så har alle det godt. Det er jo hele holdet, som trækker læsset og ikke kun enkeltpersoner. Og Anette har jo tydeligvis haft det godt, eftersom hun nominerede os, siger direktør David Søndergaard Yu.

Med prisen til F&H skal virksomheden nu med i den landsdækkende finale, hvor den skal op mod syv andre vindere, fra Danmarks syv andre erhvervsakademier. Finalen er dog udskudt til 2021 på grund af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce