Annonce
Bjerringbro

Efter klammeri med pizzabud: Facebookhetz ryster Farm61

På grund af et facebook-opslag, og en efterfølgende artikel i avisen, blev det hurtigt kendt, hvem der havde været involveret i voldsepisoden, og hvor det foregik.
Episode hos Farm61, hvor et pizzabud og indehaver af hotellet kom i klammeri, er blevet til en personlig hetz mod Simon Brix.
Annonce

Tindbæk: En uoverensstemmelse om en pizzabestilling ledte tirsdag aften til, at et 61-årigt pizzabud og hans hustru begge blev slået i ansigtet af en kunde, som ikke mente, at han havde bestilt aftensmaden. Sådan kunne man læse i avisen tirsdag og onsdag, men det er ikke hele sandheden, lyder det fra ejeren af Bed & Breakfast etablissementet Farm 61 Simon Brix, som tog imod og kom i klammeri med pizzabudet.

Efter episoden blev Simon Brix taget med på stationen i Viborg af politiet, men i følge ham var det den forkerte mand, der blev taget med. Historien tog for alvor fart i lokalsamfundet, da Hammershøj Pizza og Grill på Deres facebook side skrev, at deres pizzalevering havde været forsinket, fordi deres pizzabud var blevet slået ned af indehaverne af Farm 61.

Et usædvanligt skridt, der betød, at alle fik historien fra pizzeriaets side og samtidig blev bekendt med, hvem de involverede var.

Siden er kommentarerne på pizzeriaets facebook-side også blevet mere og mere hadske, og Simon Brix føler sig forfulgt samt dømt på forhånd.

- De bliver bare ved og ved med at skrive, og jeg har lyst til at skrive til alle disse mennesker, at de skal huske, at der altid er to sider af samme sag, siger Simon Brix og viser et eksempel på en kommentar frem, hvor der står:

"Hvad fanden fejler i? I har så travlt med at jagte andres dyr, og hvad fanden ved jeg. Og så er i så hjerneforladt at i tæver pizzabuddet, en stakkels uskyldig ældre mand og hans kone?! Vi har ikke brug for psykopater som jer, i vores ellers så hyggelige by! Må karma ramme jer! Føj siger jeg bare!"

- Jeg føler ikke, at jeg har lyst til at gå nogen steder – jeg har slet ikke lyst til at gå op i Brugsen, med alle de kommentarer på facebook om, hvor sindsyg jeg er, og at de håber jeg får en lang straf. Der er sågar nogle, der taler om selvtægt, siger Simon Brix.

Annonce

Tre kvarter

Og alt sammen på grund af en episode, som han mener, er fuldstændig fejlfortolket og vurderet. Det var en video optaget af nogle netop ankomne udenlandske gæster hos Farm61, der betød, at det var Simon Brix, der blev taget med på stationen. Men ifølge ham er kun halvdelen af episoden filmet, og det er lige nøjagtig den del, hvor han ses skubbe til pizzabuddet og i den forbindelse afværger et angreb fra pizzabudets kone, så han rammer hende, og hun falder ind i træhegnet.

- Men episoden varede mindst tre kvarter og starter, da buddet kom for at aflevere en cola og pomfritter, som ingen havde bestilt. Da jeg afviser ham og siger, at ingen har bestilt dette, vil han ikke gå, og han kræver betaling, siger Simon Brix, der efter lang tids parlamentering forsøger at skubbe det meget ophidsede pizzabud ud af havelågen.

- Han slår mig, og jeg får ham igennem havelågen og det er her, mens jeg prøver at få ham ind i bilen, at det netop ankomne udenlandske par begynder at filme, forklarer Simon Brix, der aldrig har været uden for noget lignede.

Annonce

Mand var ligeglad

Ifølge Simon og hans kæreste kommer pizzabudets kone nu farende.

- Hun havde åbenbart siddet i hans bil og ventet og blander sig nu og rykker i mig. Desværre rammer jeg hende, da jeg prøver at parere de slag, jeg får fra både hende og hendes mand, og hun falder over i hegnet, fortæller Simon Brix, der sammen med sin kæreste henter to tæpper og en pude og holder hende lidt i hånden, mens han ringer til politiet og ambulancen.

- Det mærkelige er bare, at hendes mand er helt ligeglad og har i stedet travlt med at komme over til gæsterne med kameraet og bede dem om at fortsætte med at filme samt gemme det, så politiet kan se det siger, Simon Brix, der har en mistanke om at hele situationen skyldes en eksisterende konflikt mellem Farm61 og pizzeriaet vedrørende manglende kvitteringer til kunder og en sag omkring gratis levering af pizzaer. - Det ødelægger min forretning, og sagen er jo slet ikke kommet for retten endnu. Hele byen ved det og skriver om det på facebook, siger Simon Brix.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce