Annonce
Rundt om Viborg

Faldskærmsudspring: Lystbådehavn tog forskud på festligheder

Tre faldskærmsudspringere sørgede for at bringe standeren - det vil sige klubflaget - ned fra himlen. Privatfoto
Virksund Lystbådehavn holdt standerhejsning med faldskærmsudspring i lørdags.

Virksund: Virksund Lystbådehavn kan til august i år fejre 50 års jubilæum. Man tog forskud på festlighederne ved årets standerhejsning og sæsonåbning i lørdags, så havnens flag blev bragt ned med faldskærm.

Bestyrelsen havde allieret sig med Skive Faldskærmsklub. Tre dygtige udspringere herfra sørgede for at aflevere klubbens stander på pynten ved havnen som en festlig start på en ny sejlersæson.

Klubbens formand, Kirsten Pugholm, lagde i sin tale stor vægt på medlemmernes engagement og ansvarsfølelse. Netop det gør Virksund Lystbådehavn til noget helt specielt.

Annonce

Alle pladser er udsolgt

Coronaen har på mange måder bidraget positivt til havnens udvikling, idet en stigende interesse for sejlsport har medført, at samtlige pladser er udsolgt. Formanden udtrykte øvrigt sin glæde over de mange nye og yngre medlemmer, som alle bidrager til det gode klubliv i havnen.

Standeren på vej ned til Virksund. Privatfoto

Traditionen tro blev der sunget "Blæsten går frisk over Limfjordens vande" efterfulgt af "Virksundvalsen", inden man sluttede med at synge "Der er ingenting der maner", mens  klubstanderen blev sat af klubbens ældste medlemmer, Ole Boel og Leif Tørring.

Havnens 50 års jubilæum bliver officielt fejret i dagene fra den 19.- 21. august. Tre dage med et  meget varieret program, som afsluttes med et festfyrværkeri lørdag aften.


Coronaen har på mange måder bidraget positivt til havnens udvikling, idet en stigende interesse for sejlsport har medført, at samtlige pladser er udsolgt.


Klubbens to ældste medlemmer, Ole Boel og Leif Tørring, fik standeren til tops. Privatfoto
Virksund Lystbådehavn fejrer til august 50 års jubilæum. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce