Annonce
Viborg

Familien Bach vil puste liv i Gorms tidligere pizzeria: Det skal være hyggeligt og tilgængeligt

Kim, Christian og Ann Britt Bach åbner et nyt italiensk spisested, hvor Gorms tidligere lå. Det nye sted får navnet "Bacco's". Foto: Morten Pedersen
"Bacco’s" bliver navnet på et nyt italiensk spisested i Viborg, som åbner om to til tre måneder. Familien Bach, der blandt andet har Nytorv 11, står bag.
Annonce

Viborg: Det er tæt på præcist et år siden, at "Gorms" lukkede sit pizzeria ved Sct. Mathias Port mellem Restaurant Palads og For Enden af Gaden.

Og der kommer til at gå yderligere et par måneder - men så vil duften af friskbagt pizza igen brede sig i lokalerne. For når vi kommer på den anden side af jul og et stykke ind i det nye år, er lokalerne sat i stand, og en pizzabager er på plads ved ovnen.

"Bacco’s - Italian Style Kitchen" kommer navnet til at lyde. Ud over pizza vil man også kunne få pastaretter, antipasti (små forretter, red.) og italienske desserter, og restauranten skal også ose af afslappet italiensk stemning, fortæller indehaver Kim Bach.

- Det skal være et stemningsfuldt og fedt sted at komme. Et moderne pizzeria, hvor folk har lyst til at sidde at hygge sig. I stueetagen skal der være drinks, mens førstesalen bliver rendyrket restaurant, fortæller Kim Bach.

Familien Bach har ikke holdt sig tilbage, trods corona-virussets indtog i Danmark. Ud over Bacco’s har familien åbnet øl- og vinkælderen Halv11 som nabo til den eksisterende Nytorv 11. Og på Vesterbrogade vil Kim Bach sammen med Stefan Vester og Kim Krull Jørgensen åbne "Sinatra Bar" som diskotek.

- Min far sagde engang til mig, "at gode drager stiger i modvind". Vi håber på, at når tingene vender på et tidspunkt, så har folk også en tørst efter at komme ud. De ting, vi gør nu, skal ses som langsigtede satsninger, siger Kim Bach og fremhæver i den forbindelse sønnen Christian Bachs store involvering i flere af projekterne.

Christian Bach kommer også til at spille en nøglerolle hos Bacco’s, der som den forgangne ejer går efter en unik pizzaoplevelse - men denne gang bliver det en billigere fornøjelse, lover Kim Bach.

- Jeg er sikker på, at pizzeriaet kommer til at gå godt. Udfordringen med Gorms pizzaer var, at de kostede mellem 130 og 155 kroner stykket. Det går bare ikke i Viborg. Vores koncept bliver langt fra dyrt. Det bliver mad, alle har råd til, siger Kim Bach, der også kan fortælle om planer for et muligt "ad libitum mad og drikke"-koncept, som man ikke har set før i Viborg.


Det skal været et stemningsfuldt og fedt sted at komme. Et moderne pizzeria, hvor folk har lyst til at sidde at hygge sig. I stueetagen skal der være drinks, mens førstesalen bliver rendyrket restaurant.

Kim Bach, indehaver af Bacco's
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - snart skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Alarm 112 For abonnenter

Tiltalt for bordelrøveri: - Han rettede pistolen mod hendes hoved, og hun faldt ned på knæ

Annonce