Annonce
Sport

Fanzone, heppe-cam og feststemt publikum - Viborg er klar til endnu en fodboldfest med kvindelandsholdet

De danske fodboldpiger smadrede Malta med 8-0 i det seneste opgør. Den 16. september kommer Malta igen på besøg. Foto: Anders Kjærbye
Senere på måneden vender kvindelandsholdet tilbage til Energi Viborg Arena. Og med corona-restriktionernes ophør er der lagt op til en næsten normal fodboldfest.

Fodbold: Den 16. september skal det danske kvindelandshold begynde rejsen mod VM i Australien og New Zealand i 2023 - og rejsen begynder på Energi Viborg Arena.

Kvindelandsholdets trygge base er i Viborg, og den første modstander har før oplevet, hvordan det er at blive kørt over af de danske piger i Viborg.

Da Malta senest var på besøg vandt Danmark med hele 8-0 - og efter nogle tilskuerløse kampe, så er håbet, at kampen mod Malta kan blive en fodboldfest med rød-hvide fans fra hele landet.

Annonce

- Jeg ved, at landsholdsspillerne glæder sig meget til at vende tilbage til hjemmebanen i Viborg og de mange, glade fans, som altid giver gejsten et ekstra gear. Samtidig er landskampene med til at sætte spotlys på Viborg som kultur- og eventby. Dét er et supergodt match. Og så er det jo bare livgivende, at vi igen kan mødes til store sportsbegivenheder og sammen være en del af noget større, siger borgmester Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse fra Viborg Kommune.

I Viborg forsøger man at skabe rammerne for festen. Der er som altid arrangeret fanzone foran stadion. Her er der masser af aktiviteter op til kampen - og inde på stadion er der et nyt tiltag i form af et såkaldt heppe-cam. Er man god nok til at heppe kan man komme på storskærmen.

Og så er det jo bare livgivende, at vi igen kan mødes til store sportsbegivenheder og sammen være en del af noget større

Ulrik Wilbek, borgmester i Viborg

Da corona-restriktionerne ophører inden kampen er det slut med mundbind og krav om coronapas, men der er stadig ikke åbnet helt for adgangen til landsholdet.

Landsholdsspillerne og staben omkring holdet er fortsat i en særlig corona-boble, der skal opretholdes på samme måde som under sommerens EM for herrer. Derfor er der eksempelvis ikke mulighed for autografer efter kampen.

Annonce
Viborg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Viborg FF For abonnenter

Genlæs livebloggen: Viborg FF lammetævede AaB i Aalborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Så kom sejren - Viborg FF tævede AaB i vanvittigt målorgie

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Flyvende hollændere og mange andre gode Viborg-præstationer

Sport

Spillere tager afstand fra stenkast mod fanbus

Livsstil

Ambulancer er under hårdt pres, men udrykninger til livstruende tilfælde holder tiden

Debat

Slår for mange børn sig på vores folkeskole?

Sport For abonnenter

Serieoverblikket: Stor spænding inden sidste runde

Sport

Divisionsoverblikket: Fornemt angrebsspil sikrede gode resultater

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

De pårørende er underrettet: Det var en 29-årig mand fra Tjele, der mistede livet på Kjellerupvej - vidner så ham slingre

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal politiker er optimist: Hjarbæk Fjord vil med de rigtige løsninger få det bedre over de kommende 10-15 år

Viborg For abonnenter

Kloge Camille brugte flere ungdomsår isoleret på værelset: Nu knokler hun i timevis med den ko-passion, hun fik ro til at finde

Viborg

Salg af byggegrunde: Rekorden er - nok - slået

Annonce