Annonce
Erhverv

Farvel til 26 ansatte: Der er brug for nye folk i stedet

Administrerende direktør Jan Pedersen siger farvel til 26 af medarbejderne, men ansætter nye. Arkivfoto
Danske Andelskassers Bank omlægger rådgivningen og siger farvel til 26 ansatte, mens nye med andre kompetencer kommer til.

Hammershøj: Danske Andelskassers Bank siger farvel til 26 medarbejdere i forbindelse med, at banken omlægger organiseringen af blandt andet sin rådgivning. Samtidig vil banken ansætte et ikke nærmere antal nye medarbejdere, fordi den har brug for nye rådgiver- og kompetenceprofiler.

Danske Andelskassers Bank, der driver pengeinstitutterne med navnet Andelskassen, præsenterer ændringen som en omstilling til en endnu stærkere finansiel virksomhed. Man vil skabe øget vækst, skærpe kundetilbuddene og erhverve nye kompetencer. "En række nye rådgiverfunktioner oprettes, mens andre nedlægges eller sammenlægges for at tilbyde kunderne mere", skriver banken i en pressemeddelelse.

Her understreger Danske Andelskassers Bank, at den i det seneste år har arbejdet målrettet på at styrke sit økonomiske fundament, og at banken er i bedre form end nogensinde før. I den kommende tid vil banken gennemføre ændringer i en række tilbud og services til alle typer kunder. Det medfører på sigt en anderledes organisering og får altså den konsekvens, at der både skal afskediges medarbejdere og ansættes nye med andre kompetencer.

- Vi siger desværre farvel til 26 gode kolleger, idet vores kommende kundetilbud kræver, at vi ændrer på arbejdsopgaver og organisering. Det medfører også, at vi ansætter nye rådgiver- og kompetenceprofiler til banken, siger administrerende direktør Jan Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Effektivt og enkelt

- Vores kunder skal rådgives så effektivt og så enkelt, som deres økonomiske situation tilsiger. Derfor samler vi en række af vores rådgivere og støttefunktioner. Vi kigger på vores kunders bankforretninger med os og tilrettelægger vores rådgivning derefter, tilføjer han.

Mindre erhvervs- og privatkunder med et relativt begrænset rådgivningsbehov bliver tilknyttet nye enheder med navnene Direkte Privat, Direkte Forening og Direkte Erhverv. Et nyt kompetencecenter med specialistfunktioner skal rådgive bankens kunder om forskellige typer af økonomisk tryghed også inden for andre områder end traditionel bankforretning. Det sker blandt andet gennem stadig flere samarbejdspartnere. Det nuværende Andelskassen Direkte skifter navn til DAB Partner.

Jan Pedersen understreger, at alle er velkomne i Danske Andelskassers Bank, men at nogle kunder har en meget enkel økonomi, mens andre kræver specialiseret rådgivning.

- Vi har en forpligtelse til konstant at finde den rette balance mellem omkostninger og indtjeningspotentiale - det er i aktionærerne, kundernes og bankens interesse, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce