Annonce
Rundt om Viborg

FDF i Ørum får glæde af sponsorpenge

Kredsleder Jens Kristiansen understreger, at sponsorstøtten er en vigtig hjælp for FDF's arbejde i Ørum. Arkivfoto:  Morten Pedersen
Annonce

Ørum: FDF i Ørum har indkasseret næsten 12.000 kroner i sponsorpenge fra benzinselskabet OK. Pengene har OK's kunder sparet op ved at tanke på deres OK-benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et beløb for hver liter brændstof, man tanker på kortet.

Beløbet øges, hvis man også er el- og mobiltelefonkunde hos OK.

I FDF i Ørum har sponsorstøtten stor betydning. Pengene går til FDF-arbejdet, herunder at medlemmerne kan komme med til næste års landslejr for rimelige penge. Landslejren forventes at samle  12.000 til 15.000 børn og unge, hvis corona-pandemien tillader det til den tid.

- Vi har i alt 45-50 medlemmer fra 0. klasse og op til omkring 18 år foruden ledere og hjælpere. Vi yder støtte, så børnene kan komme med på lejre, og forsøger at få prisen sat så lavt, så alle har mulighed for at deltage, siger kredsleder Jens Kristiansen.

Den store landslejr holdes på Sletten ved Silkeborg hvert femte år, men i årene mellem landslejrene holder man andre lejre inden for de enkelte FDF-kredse. Ellers går pengene til nye telte og til nyt grej, der skal nyindkøbes eller udskiftes.

Annonce
Annonce
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce