Annonce
Viborg

Efter 50 år i byen: FDM Travel er historie i Viborg

FDM Travel i Dumpen er lukket. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Corona-nedskæringer har betydet, at FDM Travel har lukket sine bureauer i Viborg og Roskilde.
Annonce

Viborg: Efter mere end 50 års tilstedeværelse i byen er det nu slut med FDM's rejsebureau - FDM Travel - i Viborg.

Lukningen af kontorerne i Viborg og i Roskilde, er en direkte konsekvens af den voldsomme begrænsning i danskernes rejseaktiviteter, corona-krisen har medført.

- Vi har som alle andre i branchen måttet skære ned og indskrænke, og det er desværre blandt andet gået ud over vores afdeling i Viborg, siger FDM Travels administrerende direktør, Anders Iversen.

Han understreger på det kraftigste, at lukningen af afdelingen i Viborg ikke har noget med medarbejderens indsats at gøre.

- Vi har gennem alle årene haft meget dygtige og dedikerede medarbejdere i Viborg, og det har været med tungt hjerte, at vi har måttet lukke vores afdeling i byen, siger Anders Iversen.

Ifølge ham har det været en nødvendighed både at afskedige medarbejdere og lukke afdelinger for at tilpasse sig den nye virkelighed i rejsebranchen.

- Og her har vi været nødt til at se på, hvordan vi bedst muligt har kunnet dække os ind geografisk, og det er desværre gået ud over Viborg, siger Anders Iversen.

Der var fem ansatte hos FDM Travel i Viborg. Ud over dem er 13 andre af i alt 64 ansatte hos FDM Travel blevet opsagt.

FDM Travel har fortsat afdelinger i blandt andet Aalborg, Aarhus og Vejle.


Vi har gennem alle årene haft meget dygtige og dedikerede medarbejdere i Viborg, og det har været med tungt hjerte, at vi har måttet lukke vores afdeling i byen

Anders Iversen, administrerende direktør FDM Travle
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce