Annonce
Viborg FF

Fem pointer fra mødet med Neestrup

Jacob Neestrup fortalte onsdag aften beredvilligt om sig selv og sine tanker om jobbet som træner i Viborg. Arkivfoto: Morten Pedersen
En flok engagerede lokale fodboldfolk fik et dybere indblik i cheftrænerens tanker.

Neestrup om en af forskellene på at være træner hos FCK og Viborg FF:

FCK er det mest elitære og professionelle, som man kan opleve i Danmark, og i sammenligning med det er der i Viborg stadig en amatørisme på nogle punkter. Hvorfor gør man eksempelvis ikke mere for, at vi har nogle bedre baner at træne på? Banerne er vores vigtigste arbejdsredskab, så de bør bare stå snorlige.

Neestrup om sin trænerstil:

Jeg vil gerne være empatisk - men jeg vil også gerne ses som en tydelig, direkte og hård leder.

Neestrup om at have forladt København og være flyttet til Midtjylland:

Jeg kan godt lide at være her, og jeg er glad for at være flyttet i hus i Tapdrup sammen med min kone.

Neestrup om at håndtere presset som cheftræner i Viborg:

Jeg kan godt lide presset. Jeg har det fint med at være den, som folk skyder efter, eller den som får anerkendelsen. Men jeg må sige, at det er et af de steder, som jeg stadig arbejder på. Jeg sov eksempelvis slet ikke efter Kolding-kampen, og ind imellem har jeg da stillet mig selv spørgsmålet, om det er det værd? Jeg tænker utrolig meget i, hvad konsekvensen nu kan være, hvis vi fejler - men jeg er blevet bedre til at lade være med det.

Neestrup om en Viborg-kultur, som er lidt mere tæt end i FCK:

Hvis jeg råber noget efter en spiller inde på banen, kan jeg tydeligt høre, hvis en oppe på tribunen har en kommentar til det. Det var umuligt i Parken. Og når vi har tabt, så kan man også her i Viborg hurtigt fornemme snakken hos alle dagen efter.

Neestrup om trænerjobbet som erhverv:

Jeg gik på seminariet, men blev aldrig færdig. Jeg kunne ikke sige nej, da jeg blev tilbudt at være assistenttræner i Nordens største klub, FCK, som jeg stadig er en kæmpe fan af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ni jubilarer hos Grundfos

Annonce