Annonce
Viborg

Femina Kvindeløb kommer til Viborg

Feminas Kvindeløb kommer næste år til Viborg. Billedet her er fra Femina-løbets Sønderborg-udgave. Arkivfoto

Femina Kvindeløb fejrer sit 20 års jubilæum ved for første gang at sende løbere afsted med Viborg som værtsby.

Viborg: Viborg får i 2019 for første gang sin egen version af Femina Kvindeløb. Motionsløbet har 20 års jubilæum næste år, og det fejres blandt andet ved at sende løbere afsted med Viborg som værtsby.

Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Femina Kvindeløb og Viborg Kommune, der bliver vært for begivenheden, og løbeklubben Viborg Atletik og Motion, der står for selve afviklingen af løbet.

- Vi er rigtig glade for det gode samarbejde, vi har fået med Femina, og Viborg Atletik og Motion er uden tøven gået ind i arrangementet med positiv energi og engagement. Når vi lægger det gode samarbejde sammen med den løbeentusiasme, vi har i Viborg, er jeg sikker på, at løbet bliver en succes, siger Mads Panny, der er formand for kultur- og fritidsudvalget i Viborg Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Gå- og løbe-distancer

Ugebladet Femina har længe været på udkig efter en ny værtsby i Midt- og Vestjylland, og chefredaktør Camilla Kjems er tilfreds med at kunne tilføje Viborg på Feminas løbe-landkort.

Løbet passer godt ind i Viborg Kommunes politik for idræt og motion, som går ud på, at 75 procent af befolkningen skal være idrætsaktiv i 2025. Kvindeløbet er nemlig også for de ikke-rutinerede idrætsudøvere. Det omfatter en fem kilometer gåtur og løbedistancer på fem og 10 kilometer.

I Viborg afvikles løbet mandag den 20. maj klokken 17 til 20 med start og mål på Viborg Atletikstadion. Billetsalget er i gang, og arrangørerne håber på, at man vil bruge billetterne som en julegaveide.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

'Ny beboer i opgangen' snød sig ind hos 92-årig

112

Tyv stak af med smykker og mærkevare-ure

Annonce