Annonce
Sport

Femte sejr i seks kampe - Aalestrup er rækkens duks

Aalestrup IF er efter seks kampe placeret som nummer et i 3. division. Arkivfoto: Morten Dueholm
Med en sejr i tirsdagens udekamp mod Nibe HK er Aalestrup IF tilbage på førstepladsen i 3. division.
Annonce

3. division: Det har været rigtig sjovt at spille på Aalestrup IF's førstehold i begyndelsen af denne sæson.

Inden tirsdag aftens udekamp mod Nibe HK fra den nederste del af 3. division, pulje 1, var Aalestrup ubesejret i fem kampe og lå placeret som nummer to, og med en sejr over Nibe HK kunne Jesper Olesens mandskab generobre førstepladsen i tabellen.

Den mission lykkedes, da Aalestrup IF vandt med 28-24 i en kamp, hvor gæsterne havde flere ressourcer at gøre godt med.

- Nibe kæmpede og matchede os på indstilling og vilje, men vi havde en større bredde på holdet. Nibe var især gode, når vi var i undertal, men skulle til gengæld kæmpe for målene seks mod seks. Jeg tror, at vi samlet tabte vores undetalsperioder med 7-1, sagde Jesper Olesen efter kampen.

Efter det første kvarter var stillingen 7-7, men så begyndte Nibe HK at skifte lidt ud og faldt i niveau. Aalestrup kørte på og kom foran 15-10, inden en udvisning gjorde, at Nibe HK i overtal kunne reducere Aalestrups forspring til tre mål ved pausen.

Anden halvleg var forholdsvis lige, men udeholdet var i teten og var flere gange foran med fire-fem mål. Med fire minutter tilbage nettede Aalestrup til 26-22, og den scoring punkterede reelt spændingen i opgøret, og gæsterne kunne køre sejren sikkert hjem.

- Pointmæssigt er vi kommet fremragende fra start, og det er vi meget tilfredse med. Spillet kan dog stadig blive bedre, men man kan se, at vi er blevet ældre og klogere i forhold til sidste sæson og kan derfor i højere grad holde hovederne kolde undervejs i kampene, sagde Jesper Olesen.

Nibe HK - Aalestrup IF 24-28 (12-15)

Håndbold, 3. division, herrer

Mål Aalestrup: Christoffer Sørensen 7, Søren Mortensen 5, Jannik Christensen 4, Nicolaj Mortensen 3, Mark Laursen 3, Mikkel Høgh 3, Jesper Olesen 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce