Annonce
Rundt om Viborg

Feriefly fra Karup til Bornholm

Finn Granberg Hansen har entreret med DAT og sender torsdag den første sending sommerturister afsted fra Karup til Bornholm. Pressefoto

Karup: Torsdag den 21. maj letter der et DAT-fly fra den ellers coronastille lufthavn ved Karup.

Det er dog ikke med rutedestinationen København som mål - flyet flyver i stedet til Østersøøen Bornholm for rejsebureauet "Bornholm med fly".

Ejeren, Finn Granberg Hansen, oplyser i en pressemeddelelse, at han længe har overvejet, om han skulle aflyse de i alt 10 Bornholm-pakkerejser, som han i år har arrangeret med udgangspunkt i henholdsvis Midtjyllands Lufthavn, Aalborg Lufthavn og Odense Lufthavn. Men med den gradvise genåbning af samfundet, har han besluttet at gennemføre, og det er de fleste af af dem, der har bestilt en ferie på Bornholm hos ham, øjensynligt godt tilfredse med. Kun 10 i alt har ifølge Finn Granberg droppet en rejse, der blev bestilt, inden coronakrisen brød ud.

Mens for- og midsommerturene er ved at være udsolgte, har "Bornholm med fly" endnu plads på nogle afgange i august og september. Men Finn Granberg er fortrøstningsfuld, for han regner med, at flere danskere end sædvanligvis i år vil holde ferie inden for landets grænser - og han håber selvfølgelig, at mange jyder og fynboer vil vælge at tage med ham til Bornholm.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce