Annonce
Rundt om Viborg

Fest i forsamlingshuset: Nostalgisk pigtrådsorkester spiller til bal

The Pets, der havde sin storhedstid som populært pigtrådsorkester i 1970'erne, er genopstået og spiller nu til støttefest i Karup den 27. marts 2020. Privatfoto
Karup Kultur- og Forsamlingshus inviterer den 27. marts til støttefest med spisning og nostalgisk rock'n'roll med lokalt pigtrådsorkester.
Annonce

Karup: "Er du til smoke on the water?" lyder overskriften på en begivenhed den 27. marts i Karup Kultur- og Forsamlingshus.

Sammen med borger- og erhvervsforeningen byder forsamlingshuset på fællesspisning med efterfølgende musikalsk underholdning og bal ved gruppen The Pets, der blandt andet spiller rockmusik fra 1960'erne - den gang det også blev kaldt pigtrådsmusik.

The Pets er et genopstået orkester bestående af modne mænd fra Frederiks/Grønhøj-området. Nærmere bestemt er "kæledyrene" Jørn Cramer Christiansen, Per Kristensen, Gert Herold, Jan Herold og Gregers Laigaard.

Folkene bag forsamlingshuset i Karup arbejder på at realisere en stor ombygnings- og udvidelsesplan. Eventuelt overskud fra festen den 27. marts vil gå hertil. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Genopstået orkester

Efter at have huseret i slut-1970'erne gik medlemmerne hver til sit, og fandt først sammen for et par år siden, da det lykkedes Gregers Laigaard at genetablere The Pets i forbindelse med nogle arrangementer på den kro, han driver i Grønhøj.

Siden er det blevet til yderligere et par optrædender, og nu har pigtrådsorkestret altså også meldt sig klar til at spille op i Karup.

Der er tale om en støttekoncert, hvor eventuelt overskud skal gå til den renovering og udbygning, som forsamlingshusets bestyrelse og støtteforening pønser på.

Det koster 250 kroner at være med den 27. Men foruden god, gammeldags rock'n'roll får man forinden også en middag bestående af tarteletter med høns, marineret kamsteg og citronfromage - med kaffe oven på.

Støttefestene er sat til at begynde klokken 18 og vare til klokken 24. Billetter kan købes i Superbrugsen og i Rema 1000 i Karup.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce