Annonce
Navne

Fest på det beskyttede værksted: 50 år i Trepas' tjeneste

Flagene var fundet frem på Trepas i går, hvor Søren Christian Mikkelsen blev fejret. Foto: Morten Pedersen
Søren Christian Mikkelsen blev torsdag fejret som fortjent, da han rundede et halvt århundrede som medarbejder på Trepas.

Viborg: Medarbejdere og personale på Trepas var torsdag trukket i festtøjet, for der var noget - nogen - at fejre.

Søren Christian Mikkelsen har arbejdet på det beskyttede værksted på Vævervej i intet mindre end 50 år, og som de ganske få jubilarer før ham, der har rundet den milepæl, blev han fragtet til sin arbejdsplads i en veteranbil og med en rødhvid modtagelse i form af flag i massevis.

Inden for modtog Søren Christian Mikkelsen dronningens fortjenstmedalje - og muligheden for at møde hendes majestæt og takke for den fine hæder ligger ham nu frit for.

Teamleder på Trepas, Lone Mulvad Barrett, holdt en tale for den skattede medarbejder, som altså har brugt et halvt århundrede på at knokle i de rammer, der har gjort det muligt for mænd og kvinder med udviklingshæmning og andre handicaps at få noget for hånden i trygge omgivelser.

- Søren du er en ihærdig mand, der arbejder, fra du kommer, til du går. Og løser de opgaver, der er brug for dig til, sagde teamlederen blandt andet.

For nogle år siden var Søren Christian Mikkelsen nødsaget til at trappe ned i tid på grund af et uheld på en cykeltur, hvor hans hofte kom slemt til skade. Efter at han kom i bedring, trodsede han bostøttens anbefalinger - han havde ikke brug for at hvile, men for at arbejde, mente han. Han keder sig ved at gå derhjemme, fortalte Lone Mulvad Barett.

- Søren er meget vellidt både iblandt hans kollegaer og personalet her på Trepas, idet han altid møder glad og positiv på arbejde. Aldrig har vi hørt et negativt ord fra ham. Troligt møder Søren ind i el-afdelingen med avisen under armen og et stort smil på læben. Vi kan næsten sætte uret efter ham. Søren er meget arbejdsom, og han har svært ved at lægge arbejdsopgaverne fra sig til fyraften, og inden han går, skal Søren lige hen og give personalet et klap på skulderen, inden han siger farvel, fortsatte hun og takkede for de mange års tro tjeneste.

Annonce
Jubilaren smilede stolt, da han modtog dronningens fortjenstmedalje.
Kram og lykønskninger fulgte med.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

For fem år siden ville Apple-jublen ingen ende tage: Der blev sået, men er der også blevet høstet?

Viborg For abonnenter

Borgmesteren mærker interessen for Apple - og fra potentielle nye investorer: - Vi kan først se det endelige resultat om fem eller 10 år

Annonce