Annonce
Rundt om Viborg

Festival-succes: Godt vejr, Birthe Kjær og Lilholt trak mange til å-marked

Lars Lilholt med orkester sluttede som sædvanligt Karup Å Marked-festivalen af. Det var 24. gang ud af 25 festivaler. Foto: Kristian Wesenberg Andersen
I ideelt sommervejr gæstede 5800 musikfestivalen under Karup Å marked, og det vil give et pænt beløb til den lokale Lions Club.

Karup: - Det var helt forrygende.

Jørgen Tang Hansen, indehaver af Hessellund Sø-camping og vært for weekendens Karup Å Marked, slynger sjældent om sig med store ord.

Men forløbet af dette års marked med musikfestival hele lørdag får ham ham også til at sige:

- Vi er meget tilfredse.

Omkring 5800 gæstede den 25. udgave af festivalen, og det var ikke alene 300 flere end sidste år - som også var et godt år. Det var også et publikum, som spenderede det meste af dagen på pladsen ved åen. Ofte har den største tilstrømning først været der i timerne, før ikonet Lars Lilholt med orkester går på ved 21-tiden.

- Vejret var jo ideelt hele dagen, og allerede klokken 12 var der rigtigt mange inde, siger Jørgen Tang Hansen.

Programmet indeholdt da også flere, store navne fordelt over hele dagen. Og noget for næsten enhver smag. I det store telt var der fyldt, da Birthe Kjær med band og siden Den røde Tråd gav fuld valuta for pengene. Og på den store, udendørs scene nåede Danser med Drenge og Michaels Learns to Rock fint ud over rampen.

Annonce
Det var helt forrygende. Vi er meget tilfredse

Jørgen Tang Hansen, medarrangør af Karup Å Marked

Overskud til Lions

At der kom så mange og så tidligt på dagen betyder også, at Lions Club Karup, der hvert år arrangerer sammen med campingpladsen, kan se frem til at pænt overskud, som igen vil blive anvendt til humanitært arbejde lokalt som andre steder i verden.

Gæsterne havde jo brug for både vådt og tørt i løbet af de mange timer, og derfor kom der ud over billetsalget mange penge ind i øl- og madboder med videre. Hvor stort salget - og det samlede overskud - blev, er dog endnu ikke gjort op.

Men penge til Lions bliver der. Og nogenlunde lige så sikkert er det, at der også bliver et Karup Å Marked - med kræmmermarked og musikfestival - igen næste år. Det bliver i så fald 26. gang - og 25. gang med Lars Lilholt som hovednavn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Så har jeg pludselig ansigt på to døde

Annonce