Annonce
Rundt om Viborg

Festival ved åen: Atter masser af kendte og populære navne

Rock- og popstjernen Lis Sørensen har før spillet på Karup Å-festivalen - her fra 2015 - og i 2020 kommer hun igen. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Festivalen under Karup Å-marked byder også i 2020 på primært kendte og populære orkestre fra den danske musikscene. Forsalget er begyndt.
Annonce

Hessellund: Forsalget via Ticketmaster er begyndt. For 250 kroner kan man få masser af levende musik en hel dag. Sådan er det med Karup Å-markeds musikfestival, der næste år afvikles lørdag den 20.juni.

Køber man en billet nu, bliver det uden at kende det præcise program, for det er endnu ikke helt på plads. Men for de garvede gæster - og dem er der mange af - betyder det nok heller ikke så meget, for en stribe kendte orkestre og solister, der altid trækker, har arrangørerne fra Hessellund Sø-camping og Lions Club Karup allerede lavet aftaler med...

Hovednavnet bliver for vist nok 25. gang Lars Lilholt Band, der som altid runder af, mens sommeraftenen bliver til nat.

Karup Å-marked-festivalen har langt fra altid været begunstiget af godt sommervejr, men som regel kommer der omkring 5000 gæster alligevel. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Annonce

Dodo og Lis

Men også andre højt estimerede popnavne kan man få at se og høre i løbet af en lang festivaldag på heden.

Ifølge hjemmesiden for festivalen kommer i hvert fald "Dodo & The Dodos", "Lis Sørensen", "Rasmus Bjerg som John Mogensen", "Den Røde Tråd" og "Tørfisk".

Bortset fra skuespilleren Rasmus Bjerg, der også spillede hovedrollen i filmen om legendariske John Morgensen, har de alle tidligere optrådt på Karup Å-marked-festivalen, der sædvanligvis sælges omkring 5000 billetter til.

Karup Å-marked bliver igen en tre-dages begivenhed - fra fredag den 19. til søndag den 21. juni - hvor der alle dage er blandt andet kræmmermarked og tivoli. Fredag aften er der som de tidligere år arrangeret en stor fællesspisning, som man også allerede nu kan købe sig adgang til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg HK For abonnenter

2020 har været det værste år nogensinde - men forlængelse giver skadet stregspiller grønt fremtidshåb

Annonce