Annonce
Viborg

Festivalarrangør med venteliste: - Vi forventer stadig udsolgt på den anden side af refunderinger

Har man ikke allerede billet eller er på venteliste, er chancen for at opleve Fyrværkeri Festival 2021 meget lille. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Fyrværkeri Festival 2020 blev udsolgt på rekordtid, og alt tyder på, at der heller ikke kommer billetter til salg til festivalen i 2021.

Siden dette års festival blev aflyst grundet corona-krisen, har der nemlig været stor tilstrømning på ventelisten til næste års brag på Dyrskuepladsen.

- Vi modtager rigtig mange e-mails og beskeder vedrørende køb af billetter, og vi oplever en stor stigning i antallet på ventelisten. Og det er jo rigtig dejligt, siger festivalarrangør Mikael Andersen og fortsætter:

- Vi forventer altså, at Fyrværkeri Festival 2021 fortsat vil være udsolgt på den anden side af eventuelle refunderinger.

Hvis man af den ene eller anden grund ikke ønsker at gemme sin billet til næste år, kan man få den refunderet frem til og med den 3. juni.

Arrangørerne forventer at kunne give publikum dette års fulde musikprogram til næste år. Og Mikael Andersen lover desuden, at han og teamet bag vil knokle endnu hårdere for at gøre den udskudte 10-års jubilæumsfest helt ekstraordinær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce