Annonce
Rundt om Viborg

Festlig søndag: Kølvrå-marked til fordel for sociale aktiviteter

Blandt de populære indslag på det lille Kølvrå-marked var naturligvis Det muntre køkken. Foto: Louis Schmidt-Lund
Et lille søndags-marked ved Multihuset var også et tilbud til områdets lidt udsatte børn om at få lidt oplevelser i sommerferien.

Kølvrå: I lidt blandet søndags-sommervejr lykkedes det alligevel at samle en del mennesker til loppemarked ved Multihuset i Kølvrå. Ud over et lille kræmmermarked kunne især børnene fornøje sig med forskellige oplevelser til billige penge, så som dåsekast, det muntre køkken, pilekast og ringspil, og så var der underholdning af klovnen Bobo og hans unge hjælper.

- Dagen har som formål, at vi får samlet lidt sammen, så vi i fremtiden kan sætte skub i aktiviteter i Multihuset. Udover at være Multihuset 7470, kalder vis os også Socialforeningen, og denne dag er også en lille puster til områdets udsatte børn. De kan få lidt oplevelser til en billig penge og så hygge sig og grine lidt sammen med klovnen Bobo, sagde Dorte Sallingbo Smedegaard Olsen.

Kreativt fællesskab

Hun havde da i løbet af dagen bemærket, at der var gæster fra Frederiks og andre byer i postnummer 7470, og hun ser gerne, at Multihuset i Kølvrå er med til at skabe et fællesskab.

- Vi har allerede gang i huset, da Karup Fotoklub er flyttet ind for et par år siden, og det er faktisk en oplevelse i sig selv at gå en tur langs de flotte fotos på gangene. Ellers er der andre ting på vej, så som kreative udfoldelser med håndarbejde og kunstmaling. De får hver deres aften i Multihuset, og så det er meningen, at disse aktiviteter en gang om året skal vise, hvad de sysler med, siger Dorte Sallingbo Smedegaard Olsen.

Loppemarkedsdagen i Kølvrå var også meget rettet mod de lokale børn, og undervejs kiggede klovnen Bobo forbi. Foto: Louis Schmidt-Lund
Annonce

Uhyggelig halloween

Hun vender lidt tilbage til det med fællesskabet omkring aktiviteterne i 7470. De må gerne henvise lidt til hinanden. Et af dem kan være Lokalhistorisk Arkiv, som er et spændende sted, men hvor få nok kommer. Her er fotos en af måderne.


Udover at være Multihuset 7470, kalder vis os også Socialforeningen

Dorte Sallingbo Smedegaard Olsen, Multihuset 7470


Kølvrå-markedet gik blandt andet ud på at støtte aktiviteterne i og omkring Multihuset 7470, og derfor var der naturligvis også en tombola at prøve lykken i. Foto: Louis Schmidt-Lund

Helt overordnet synes hun virkelig, der trænger til at blive sat gang i nogle ting efter den trælse corona-periode, og det var også det, som gav et skub til tanken om et lille kræmmermarked. - Ellers pusler vi selv med lidt kommende arrangementer, og her er halloween til efteråret på tapetet. Det bliver mega uhyggeligt, lover Dorte Sallingbo Smedegaard Olsen allerede nu med et lumsk smil.

Annonce
Viborg For abonnenter

Politiker fra Viborg vil have penge på bordet til sundhedspersonalet - og det skal gå stærkt: Situationen er for alvorlig til at lade være

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Sagen om drabet på 'Frisør Mudi' ankes: Går efter dom for vold med døden til følge

Viborg For abonnenter

Store forskelle: De helt vilde prisstigninger på fjernvarme-stigninger rammer skævt

Debat

Viborg-politiker: Der mangler varme hænder – indfør folke-værnepligt for de unge

Rundt om Viborg

Var det noget med en ekstra million til julegaverne? Million-kupon solgt hos købmand i Ulbjerg

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Kultur For abonnenter

For Niels Christian er FDF en livsstil: - Det er min måde at være kristen på

Bjerringbro

Befærdet midtbygade igen åben for gennemkørsel

Sport

Landsholdet fuld af beundring over nyt græstæppe: Viborg oplagt som værtsby ved et nordisk EM

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Surt VAR-show får ikke lov til at spolere billedet af et glimrende efterår

Kultur For abonnenter

Stenmoseskatten er - sammen med Erik Klippings ligklæde og andet danefæ - måske tættere på at vende hjem til Viborg

Debat

Der er stadig langt til integration i daginstitutioner og skoler

Annonce