Annonce
Viborg

Festligt punktum for børnenes Snapsting

Anders & Katrine optrådte for et fyldt Gammeltorv. Børnene skulle blandt andet fortælle, hvad de viste om bondemandens dyr. Foto: Preben Madsen

Før byfesten lørdag indtog midtbyen, havde børnene en herlig eftermiddag i Snapstingets tegn.

Gammeltorv var fyldt, da Snapsting for Børn lørdag eftermiddag rundede af med underholdning og festoptog. Ugen lang har børnene deltaget i aktiviteter på Borgvold, men nu var det midtbyens tur til at mærke, at Snapsting også er for børn.

Annonce
Viborgs populære maskotter var en vigtig del af festoptoget.

Aarhus Jazz Orchestra er gennem en specialaftale også Viborgs orkester, og musikerne har flittigt deltaget i aktiviteterne på Borgvold. Lørdag kunne publikum opleve denne musikalske kulturaftale for fuld udblæsning, idet alle 19 musikere deltog.

Optogets skilte viste, at Snapsting for Børn ikke bare er en Viborg-ting.

Publikum fik også eksempler på, hvad børnene har indøvet i løbet af ugen. Anders & Katrine, kendte fra tv's børneprogram »Lille Nørd«, kædede det hele sammen. De fulgte også med festoptoget til Hjultorvet, hvor alt det sjove fortsatte med nogle ekstranumre.

Hele forsamlingen af byens diverse levende tøjmaskotter i dyreskikkelser deltog i optoget, og da de i samlet flok ankom til torvet, var de lige ved at stjæle opmærksomheden fra »Lille Nørd«.

Snapsting for Børn er tilbage næste år.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flugtbilisten er fundet

Viborg

Kommunen sælger 'bunker' på Mellemvej

112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce