Annonce
Sport

Fik chancen på favoritpladsen - kvitterede med et fremragende mål og en stærk præstation

Alassana Jatta scorede et fremragende langskudsmål mod Skive. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Alassana Jatta slog til med et slangehug og bød ind med masser af gode offensive aktioner i lørdagens sejr over Skive.
Annonce

Fodbold: Alassana Jatta har et enormt potentiale.

Det viste den langlemmede angriber i sidste sæson - selv om han ifølge Viborg FF faktisk spillede på en lidt uvant post som spidsangriber.

Egentlig var han nemlig hentet til VFF som kantangriber, men med Sebastian Grønnings indtog forud for sæsonen er der åbnet for, at den unge afrikaner kan blive skubbet ud på favoritpladsen.

I lørdagens hjemmekamp mod Skive fik han endelig chancen fra start på kanten efter at have set til fra bænken i sæsonens første kampe - og han kvitterede med et fremragende mål og en indsats, som i hvert fald offensivt fik store roser med på vejen fra cheftræner Jacob Neestrup.

- Det var fedt at se Jatta i dag. Han spillede en fremragende kamp rent offensivt. Så længe han havde kræfter, var han rigtig god. Der er stadig ting i forhold til defensiven, men han viste, at han sagtens kan spille den kant på et højt niveau. Og det var den præstation, som jeg var mest glad for i dag. Det så rigtig farligt ud fra min stol, sagde cheftræneren.

Annonce

Føles som helvede

Angriberen selv var også rigtig glad for endelig at få lov til at begynde på banen igen.

- Det var virkelig dejligt at være tilbage i startformationen. Det føles som et helvede at sidde ude i nogle kampe, hvor jeg ikke har fået den spilletid, som jeg så gerne vil have. Men nu er jeg forhåbentlig tilbage, så jeg kan gøre noget godt for holdet, sagde Alassana Jatta.

For ham er det bestemt ikke nyt at spille på kanten. Det har han gjort tidligere, og han er efter en god samtale med Jacob Neestrup meget glad for, at han får chancen på pladsen, hvor han dog godt ved, at han har ting - især defensivt - at arbejde på.

Offensivt kom han med rigtig meget mod Skive. Blandt andet et flot langskudsmål, og så snart talen faldt på målet bredte smilet sig i angriberens ansigt.

Angriberen blev skiftet ud i slutningen af kampen, hvor kræfterne var ved at være brugt op, men både han og træner Jacob Neestrup var tilfreds med indsatsen. Foto: Johnny Pedersen

- Det var virkelig rart med det mål. Det er sådan noget, der giver mig selvtillid og mod til at ville mere og mere, sagde Alassana Jatta.


Det føles som et helvede at sidde ude i nogle kampe, hvor jeg ikke har fået den spilletid, som jeg så gerne vil have

Alassana Jatta


I slutningen af sidste sæson sivede selvtilliden ud af den unge offensivspiller, der brændte et væld af store chancer og slet ikke kunne få tingene til at hænge sammen.

Og derfor var det også en lettelse for ham, at der kom et mål ud af anstrengelserne.

- Det føles som om, at min skarphed langsomt er ved at komme tilbage, og det gør, at jeg tror mere på tingene nu, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce