Annonce
Rundt om Viborg

Film på lærredet igen: Først thriller, så musikalsk drama

Frivilligt drevne Karup Bio holdt i foråret en længere coronapause, men nåede lige nogle få uger med filmforestillinger, før det blev tid til den sædvanlige tre ugers sommerferie. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karup: Efter nogle ugers sommerpause er Karup Bio godt i gang igen.

I denne uge vises den danske thriller "Undtagelsen" med fire kvinder Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen) som hovedfigurer.

De fire arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, hvisken og alliancer. Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv.

Filmen vises hver dag til og med søndag. Lørdag-søndag byder Karup Bio desuden på animations-børnefilmen "Trolls på verdensturné".

Fra mandag i næste uge  og frem til onsdag ugen efter er det med den amerikanske musicalfilm "Wild Rose" på lærredet hver aften.

Hovedpersonen Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger. Men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band, synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce