Annonce
Rundt om Viborg

Film skal ses hjemme - for tiden

På grund af coronasmitte-risikoen har formand Frank Johansen besluttet, at Karup Bio holder lukket i hvert fald de næste par uger. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karupegnen: Slagordene om, at "film skal ses i biografen" holder ikke for tiden. Heller ikke i Karup, hvor formanden for Karup Bio, Frank Johansen, allerede før onsdag aftens dundertale af statsministeren Mette Frederiksen aflyste alle forestillinger foreløbig frem til den 25. marts.

- Vi kunne ikke forsvare, at de frivillige, der holder biografen i gang, skulle udsætte sig for smitte ved at være her, og der er jo heller ingen grund til, at publikum skal risikere det, siger biografformanden.

Og biografen er langt fra det eneste fritids- og kulturtilbud, der er lukket ned i Karup og omegn i øjeblikket og nogle uger frem. Det gælder blandt andet hallerne i både Karup og Frederiks, lige som en række planlagte arrangementer er aflyste. Foruden allerede omtalte begivenheder er det blandt andet generalforsamlingen søndag den 15. marts i Kølvrå og Omegns Borgerforening, og mandagstræf den 30. marts med Ivar Brændgaard i kirkecentret i Frederiks.

I det hele taget er det højssæson for møder, foredrag, stævner, generalforsamlinger og andre, der plejer at samle en del folk, og som hovedregel kan man regne med, at det hele er aflyst. Ofte oplyses der om det på Facebook-sider. For Karupegnens vedkommende særligt på "7470 Karup".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Annonce