Annonce
Viborg

Fireårig dreng påkørt af bil

En dreng blev ramt af en bil her på Fristruphøjvej klokken 15.52 onsdag. Arkivfoto: Lisa Ammitzbøll.

En dreng løb ifølge politiet ud foran en bil, som ikke kunne undgå at ramme ham. Gudskelov slap den fireårige nådigt, lyder det.

Viborg: En chauffør, en fireårig dreng og et forældrepar fik sig onsdag klokken 15.52 et chok for livet, da drengen løb ud på Fristruphøjvej, hvor en bus kom kørende og ramte ham. Bussen, med plads til 20 passagerer, kom heldigvis kørerende i lav fart, så uheldet blev ikke så alvorligt, som man kunne frygte.

- Heldigvis blev drengen kun ramt på foden, og han slap uden alvorlige skader, siger vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Han fortæller, at drengen var ude at gå en tur med sine forældre, da faren gik over vejen, mens moren blev tilbage.

- Og det fik så drengen til at løbe over vejen, forklarer vagtchefen.

- Det var en voldsom melding at få, at en dreng var blevet påkørt, men heldigvis var det ikke så slemt, som man kunne frygte, konstaterer Anders Olesen, som fortæller, at chaufføren naturligvis var meget chokeret efter hændelsen, som vedkommende dog var helt uden skyld i.

Dermed foretager politiet sig heller ikke mere i sagen, der altså endte med, at drengen blev kørt på Viborg Sygehus med sine - efter alt at dømme - begrænsede skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce