Annonce
Viborg

Fem på skadestuen: Tre færdselsuheld i eftermiddagstrafikken

Politiet måtte rykke ud til tre færdselsuheld i Viborg mandag eftermiddag. Arkivfoto

Viborg: Ikke færre end fire personer er kørt til kontrol på skadestuen på Regionshospitalet Viborg efter tre færdselsuheld i Viborg-området i eftermiddagstimerne mandag.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser dog, at ingen af de fire er kommet alvorligt til skade.

Det første uheld skete i krydset Rindsholmvej/Tostrupvej ved Birgittelyst lidt før klokken 15. I krydset, der er svært at overskue på grund af nogle gravhøje, kørte tre biler sammen, fordi en af bilisterne ikke overholdt sin vigepligt. To af de implicerede blev kørt til tjek på skadestuen, oplyser politiet.

Lidt senere - ved 16-tiden - gik det galt med et el-løbehjul på Svinglen/Kildestien i Overlund. En 11-årig dreng var ude for at afprøve sit nye el-løbehjul, og da han kørte fra Svinglen og ind på Kildestien uden at overholde sin vigepligt, stødte han sammen med en 60-årig mand på en el-cykel. Den 11-årige dreng brækkede sit kraveben ved sammenstødet. Den mandlige cyklist blev kørt til tjek på skadestuen, men slap tilsyneladende med knubs.

Klokken 17.21 fik politiet en melding om endnu et færdselsuheld på Bavnevej ved Løgstrup. Her blev en cyklist ramt af en bil. Cyklisten slog hovedet og blev kørt til skadestuen til kontrol.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Sag om grov babyvold er i gang: - Jeg tror ikke, jeg kan have rystet ham så meget, at han har fået de skader i hjernen

Annonce