Annonce
Viborg

Firmaer skal dyste mod hinanden til Søndersøløbet

Som noget nyt bliver der et officelt løb i løbet omkring Søndersø, hvor firmaer kan dyste mod hinanden. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Et nyt tiltag sætter fokus på løb som holdsport til dette års udgave af Viborgs store løbefest.

Viborg: Løb handler ofte om at konkurrere mod sig selv - og eventuelt være lidt hurtigere end kammeraten eller konkurrenten.

Men løb kan også fungere som en holdsport, hvis rammerne sættes rigtigt – og det har Viborg Idrætsråd forsøgt sig med til denne udgave af Søndersøløbet.

Som noget nyt kan firmaer nemlig konkurrere mod hinanden i hold af mindst fem løbere, hvorefter man på baggrund af gennemsnitstiden kan finde en vinder, en nummer to og så videre.

At fokus er på en venskabelig dyst kan man også se i forhold til præmier. Der er naturligvis en ting til førstepladsen, men også til nummer 7, 9 og 13. Hvem det bliver, må gennemsnitstiden pege på den 28. maj.

Et af de firmaer, der har tilmeldt sig, er Viborgegnens Erhvervsråd.

- Vi sidder på et kontor med 11, og ud af dem, er det de syv, der deltager. Så har vi fire til at bakke os op. Vi er fælles om at være glade motionister, der dyrker mange forskellige slags sport i hverdagen, men her kan vi finde sammen om én ting, fortæller Ian Norman, der er erhvervs- og iværksætterkonsulent i Viborgengens Erhvervsråd.

Virksomheden kommer til at blive ganske synlige til årets løb.

- Vi er gang med at få lavet nogle særlige t-shirts med navn og logo på, så vores direktør Henrik Hansen kan få lov til at vise os lidt frem, lyder det fra Ian Norman.

Mandag formiddag var 20 firmaer tilmeldt Firmadysten til Søndersøløbet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ni jubilarer hos Grundfos

Annonce