Annonce
Sport

Fisker forlænger med Viborg HK: - Specielt at være den ældste på holdet

Fløjspiller Maria Fisker har forlænget med Viborg HK. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Maria Fisker har forlænget sin kontrakt med Viborg HK for yderligere to sæsoner.
Annonce

Håndbold: Venstrefløjen Maria Fisker Stokholm forlænger kontrakten med Viborg HK, så hun nu er i klubben frem til sommeren 2023.

- Det er altid sjovt at vinde, og Viborg HK er en hjerteklub for mig. Hvis jeg kan få lov at vinde mere med Viborg HK, så vil jeg vildt gerne det. Da jeg fik tilbuddet om at komme tilbage sidste år, var jeg ikke i tvivl. Jeg tror på det her hold, og at det så er lige så fedt at være på holdet, som det var at se på det udefra, er bare virkelig dejligt, siger Maria Fisker i en pressemeddelelse fra Viborg HK

Maria Fisker Stokholm fik debut på Viborg HK's ligahold som 16 årig. I dag er hun den mest rutinerede hos de grønblusede.

- Det er specielt at være den ældste på holdet, for jeg føler mig ikke gammel. Jeg kan dog godt huske, da jeg selv var 20 år og syntes, at dem, der var 30 år, var forfærdeligt gamle. Men sådan har jeg det ikke nu, hvor jeg selv nærmer mig de 30.


Det er altid sjovt at vinde, og Viborg HK er en hjerteklub for mig. Hvis jeg kan få lov at vinde mere med Viborg HK, så vil jeg vildt gerne det

Maria Fisker


- Jeg kan godt mærke, at folk gerne vil høre, hvad jeg har at sige, qua det jeg har oplevet på en håndboldbane. Jeg brugte selv de ældre spillere meget, da jeg var ung, og jeg sætter stor pris på, at jeg nu selv står og kan dele mine erfaringer, siger Maria Fisker Stokholm.

Annonce

Danmarks bedste venstrefløj

I Viborg HK er der stor glæde over at forlænge aftalen med Maria Fisker for yderligere to sæsoner

- Det er jo ingen hemmelighed, at Fisker er en hamrende dygtig venstre fløj - og i mine øjne Danmarks bedste på positionen. Hun har et internationalt højt niveau, og jeg betragter hende også blandt verdens bedste, så selvfølgelig skal hun blive i Viborg HK, siger cheftræner Jakob Vestergaard og slår samtidig fast, at Maria Fisker også uden for banen giver holdet stor værdi via sin vindermentalitet og attitude.

- Hun har en meget stærk mentalitet både på og uden for banen, og man er ikke i tvivl om, hvad der skal til for at skabe resultater, når man er på hold med Fisker. På en god måde kan hun trække holdet i retning mod en god præstation. Samtidig er hun et behageligt menneske at være sammen med, siger Jakob Vestergaard i pressemeddelelsen fra Viborg HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce