Annonce
Viborg

Fitness-center skifter navn igen. Igen, igen.

Fitness-centeret i stadionkomplekset bliver nu til Fitness X. Arkivfoto: Morten Dueholm
Dit Studie blev til Fitnessdk, som blev til Sats, som blev til Fitness 1. Nu bliver det så igen til noget nyt.
Annonce

Viborg: Der er blevet løftet mange kilo jern, siden Dit Studie i 2014 blev solgt til den landsdækkende fitnesskæde Fitnessdk, men siden dengang har medlemmerne knapt kunnet nå at få deres nye adgangskort, inden en ny aktør har overtaget centeret, der ligger i stadionkomplekset på Tingvej.

Det nyeste navn er Fitness X, er det netop blevet annonceret.

Det er ellers kun 10 måneder siden, at Fitness 1 kunne invitere til "grand opening" i det nye center, der altså var en ombygning af det, der forinden bar navnene Sats og Fitnessdk samt Dit Studie.

Fitness X blev på finans.dk præsenteret som "en ny storsatsende fitnesskæde" i august. 20 centre er på vej, herunder altså det i Viborg.

Overgangen skyldes, at den hidtidige ejer af Fitness 1-centrene, Jens Refsing Andersen, ifølge Finans.dk er blevet medejer af Fitness X. Han har dermed taget sine mange Fitness 1-centre med over i den nye struktur.

Finans.dk har spurgt den administrerende direktør og hovedinvestor Per Lyngbak Nielsen om, hvad der skal adskille Fitness X fra de øvrige centre i Danmark, og han svarer:

"Jeg vil ikke gå længere nu end til sammenligningen mellem en Tesla og en Ford Mondeo. Udefra er det jo begge biler, men ud fra et virksomhedsperspektiv er de forskellige".

Ifølge Facebook-siden for Fitness X i Viborg bliver der dog lokalt kun ændret på nogle småting: Der kommer ny maling på nogle vægge, og så kommer der også nye medlemskort. Den procedure kender medlemmerne efterhånden godt.

Dit Studie blev etableret i 1992. I 2002 flyttede det grundet sin succes fra Palæ til det dengang nye stadionkompleks. Her blev det altså til 12 år, inden Fitnessdk købte centeret for seks år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce