Annonce
Viborg

Fitnesscenter rykker ud af midtbyen for at få mere plads

Centerleder Alex Gade og souschef Karolina Stefanska er snart klar til at modtage træningslystne viborgensere i de nye lokaler på Brovej. Foto: Morten Dueholm
Flere af Igyms brugere har efterspurgt flere maskiner og mere udstyr. Det får de nu, når fitnesscentret rykker fra St. Sct. Peder Stræde til Brovej.
Annonce

Viborg: For ret præcist to år siden åbnede Igym i Viborg i St. Sct. Peder Stræde - i et mindre og relativt intimt træningscenter.

Faktisk så småt, at fitnesscentret nu er vokset ud af rammerne. Antallet af medlemmer er blevet så tilpas stort, at der er brug for større lokaler. Derfor har Igym taget konsekvensen og er rykket væk fra den centrale plads i midtbyen for at åbne i nye lokaler på Brovej 20.

- Vi havde brug for at udvide. Vores medlemmer har efterspurgt flere maskiner og mere udstyr. Samtidig får vi flere parkeringspladser, der er dedikeret til vores medlemmer. Og med masser af mulighed for indkøb tæt på mener vi, at vi har fundet en rigtig god placering, siger Alex Gade, der er centerleder i Igym.

Selvom det positive opvejer det negative ved flytningen, vedgår Alex Gade, at der er nogle minusser.

- De medlemmer, som bor i midtbyen og har været vant til at gå lige ned i træningscenteret, får lidt længere, lyder det fra centerlederen.

Det er her på Brovej 20, at Igym fra den 18. januar har til huse. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Åbning 18. januar

Planen var oprindeligt, at lokalerne på Brovej ville stå klar i februar, men faktisk står det nye center klar endnu tidligere.

- Vi tør godt sige, at det bliver lørdag den 18. januar. Det er før planen, men håndværkerne har været hurtige og drøneffektive, og Finn Bach (lokal byggematador, red.) har sørget for at få godt med folk til at komme og hjælpe til, siger Alex Gade.

Igym har sidste åbningsdag i St. Sct. Peder Stræde den 14. januar frem til klokken 17. Herefter skal alt pakkes ned, så det kan flyttes over i de nye lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce